...a dnes v okolí Prostredného Vrchu - Severný Tríbeč
Trip Dist: 32,48 km
Ride Time: 1:43:43
Avg Speed: 18,79 km/h - asfaltový návrat domov
Max Speed: 56,01 km/h
Altitude Up: 735 m
Temperature: + 18°C
Lubik vazne 18°C? pekny rozdiel - u nas 13°C a ladovy vietor - som znova vytiahol jesenne oblecko a mal som si dat aj teplejsie ponozky, normalne ma oziabalo. doma hned do horucej sprchy
... včera som bol v jesennom oblečení.
Dnes mi stačili 3/4 gate a nátelník pod letným dresom.
V lese je v podstate bezvetrie.
Len cestu domov mi znepríjemňoval ten hnusný severný vietor. Vracal som sa po asfaltovej ceste.
Áno tacháč mi ukazoval +18° C
Ak ma klamal tak klamem aj ja tuná všetkých. 😉
mart a ako si to potom prešiel ďalej? Mne na konci tejto cesty pán na vrátnici zodvihol závoru a povedal, že táto cesta nie je pre cyklistov, ale len pre účely áut pracujúcich v lome. V podstate keď chceš obísť celé Stráňavy tak ideálna cesta len nie moc dostupná.
branomelis Ahoj presiel som len ku rampe a naspat .Potom som pokracoval cez Stranavy hore tym stupakom k luke kde chovaju kone a odtial prepojkou do Visnoveho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V sobotu smerom z Horného Jelenca bez snehu.
Trip Dist: 32,48 km
Ride Time: 1:43:43
Avg Speed: 18,79 km/h - asfaltový návrat domov
Max Speed: 56,01 km/h
Altitude Up: 735 m
Temperature: + 18°C
Dnes mi stačili 3/4 gate a nátelník pod letným dresom.
V lese je v podstate bezvetrie.
Len cestu domov mi znepríjemňoval ten hnusný severný vietor. Vracal som sa po asfaltovej ceste.
Áno tacháč mi ukazoval +18° C
Ak ma klamal tak klamem aj ja tuná všetkých. 😉
branomelis Ahoj presiel som len ku rampe a naspat .Potom som pokracoval cez Stranavy hore tym stupakom k luke kde chovaju kone a odtial prepojkou do Visnoveho.
- Cloudy, windy, few drops of rain, temperature 13°C
možem sa spytať akú máš prilbu?