@Glevo Takzle klasika po tej vedľajšej lesnej ceste okolo hlavnej cesty až po Hágy a potom za Hágami je taký chodník? Super, o tom som nevedel, pôjdem sa tam pozrieť, Vďaka.
Ano po Hagy zelena TZ a odtial po tom chodniku teda je to siroka lesna cesta kamenisto strkovo travnata ako kdetiez som dlho o nom nevedel odkedy som ho objavil na popradske len takto
Včera z Prievidze hrebeň Žiaru na Sklenianske lúky,ponad vodnú nádrž Turček na Skalku,hrebeňom Kremnických vrchov do sedla Flochovej,sedlo šturec,Kráľová Skala a odtiaľ búrka skazila plány tak som to pustil dole do Gaderskej doliny a naspäť cez hrebeň Žiaru domov 🌞👍
Pozerám že sme mali podobnú trasu 🙂My sme boli 10:15 na Skalke sa najesť potom naspäť na Žiar som sa dostal až 18:15 a tiež som vyšiel tam na chrenovskych lazoch
Vektor, to nie je moda, to je , ako ti uz autor napisal, lenivost vypnut to. A co som si vsimol, tak to maju default Xiaomi telefony. doktor-40: camera menu > settings > photo watermark--->off
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozerám že sme mali podobnú trasu 🙂My sme boli 10:15 na Skalke sa najesť potom naspäť na Žiar som sa dostal až 18:15 a tiež som vyšiel tam na chrenovskych lazoch
Bol som pred týždňom, chcel som ísť na Minčol, a drevorubači ma kúsok nad rakytím otočili dolu.... pokazený celý deň
Chodievam kazdy druhy den hore a az vcera som si vsimol pasku zakaz vsupu od pristresku smerom na Polom aj som sa veru cudoval ze preco ten zakaz? 🙂
doktor-40: camera menu > settings > photo watermark--->off