Na staré maratónske HT som nasadil 32mm plášte nakoľko ten bike zostal vysieť na háku a nemal využitie. Dnes som to bol vyskúšať a prekvapila má ta tichosť jazdy. Oveľa menšie pulzy s porovnaním toho istého 43km okruhu. Na čase to spravilo len 10min.
Celkom ma to bavilo ?
jazdi niekto tiež podobný hybrid…?
Nejazdim,ale chystam, rafy 26'' a uzsie plaste na historicky horsky. Aby som nebol OT, NR-Krskany, Maly Cetin, nad Golianovom, Janikovce.
Krasne pocasie, pekne luky,vela zveri, krasa.
mal som na Lectore 42mm hladke gumy, 36z prevodnik a pevnu karbonovu vidlicu. priemerku to pekne zdvihlo, no chybal tomu 40z prevodnik ktory sa do ramu nezmesti. ticha jazda, povahu to malo ako gravel, dalo sa na tom prejst vselico - potom ma prestalo bavit striedat bicykle, tak posluzil ako darca organov ale uz budu organy naspat - v nedelu na pivo bude dobry
a dnes Baske - popod Ciernu horu - Demovec a lesom domov
Na staré maratónske HT som nasadil 32mm plášte nakoľko ten bike zostal vysieť na háku a nemal využitie. Dnes som to bol vyskúšať a prekvapila má ta tichosť jazdy. Oveľa menšie pulzy s porovnaním toho istého 43km okruhu. Na čase to spravilo len 10min.
Celkom ma to bavilo ?
Do toho ti vojdu aj velke 29kola s 32 mm plastikmi..potom je to zábava
Hrebeňom Kubinky...celkom ma to bavilo.
39km /1370vm
Ps :zacali kopať 2etapu bikeparku.hore lajna s lavicami DH. A klopenkovy enduro trail v lesiku, ktory sa napoji na spodný jestvujúci
JakobSWE smelo do tej beletrie, fakt by som si rad aspon sprostredkovane prezil tu trasu. Realne taketo nieco asi nikdy nedam, tak si o tom rad aspon precitam Klobuk dole, palec hore.
Po 2 dňoch služby som zaspával po sediačky a veľa energie som minul na presviedčanie sa, aby som sa vybral do tej zimy na test Everestingu. Nakoniec som šiel a dobre bolo. Hotel Belez - Minčol som šiel pomaly, simuloval únavu a dal to za hodinku (ale viac sa ani nedalo, mrzol som, obliekol som sa až na vrchole). Čakal som rýchlejšie ale uvidíme, hodinka pomalej jazdy nie je až tak veľa, navyše stúpanie veľmi príjemne oproti tomu čo trénujem doma na Javore a Uhlisku.
Cestou dole mapovanie 2 trailov. DH som zmapoval z cudzích jázd a rýchly Super Mix som si zmapoval sám. Hore stavajú ešte Enduro trať, to zmapujem inokedy (keď dokončia). Celkovo bola Kubínka biedne na tom so zaznačenými cestami, cyklocestami, trailami a TZT. Trochu som to upratal a vyznačil fungujúce traily.
Po 2 dňoch služby som zaspával po sediačky a veľa energie som minul na presviedčanie sa, aby som sa vybral do tej zimy na test Everestingu. Nakoniec som šiel a dobre bolo. Hotel Belez - Minčol som šiel pomaly, simuloval únavu a dal to za hodinku (ale viac sa ani nedalo, mrzol som, obliekol som sa až na vrchole). Čakal som rýchlejšie ale uvidíme, hodinka pomalej jazdy nie je až tak veľa, navyše stúpanie veľmi príjemne oproti tomu čo trénujem doma na Javore a Uhlisku.
Cestou dole mapovanie 2 trailov. DH som zmapoval z cudzích jázd a rýchly Super Mix som si zmapoval sám. Hore stavajú ešte Enduro trať, to zmapujem inokedy (keď dokončia). Celkovo bola Kubínka biedne na tom so zaznačenými cestami, cyklocestami, trailami a TZT. Trochu som to upratal a vyznačil fungujúce traily.
zihadlo 5 pri hoteli som bol asi niečo po 14:30 ale zima pekná. A v téme o počasí vyplakávanie že je moc teplo, a ja už dlho mrznem ráno, mrznem v noci, mrznem cez deň, sem tam ma uprší a tak zmrznem celý
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Celkom ma to bavilo ?
Krasne pocasie, pekne luky,vela zveri, krasa.
a dnes Baske - popod Ciernu horu - Demovec a lesom domov
Celkom ma to bavilo ?
Do toho ti vojdu aj velke 29kola s 32 mm plastikmi..potom je to zábava
39km /1370vm
Ps :zacali kopať 2etapu bikeparku.hore lajna s lavicami DH. A klopenkovy enduro trail v lesiku, ktory sa napoji na spodný jestvujúci
😃😃,na tretí už nebol čas
https://strava.app.link/TGay9PRGqqb
Toto by chcelo aspoň krátky report.
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/974687/bicykel-akcia-skuska-na.html
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/974687/bicykel-akcia-skuska-na.html
o kolkej si bol? sme sa nikde míňali