Mám len instagram . No lepšie sa mi fotí na výšku, máš pravdu že bike lepšie vynikne na fotke na výšku ako ked je okolo priliš vela okolia, samozrejme ze zasa napr panoramu nebudem fotit na vysku
Na biku môžete dolinou potiahnuť z Bukoviny až hore ku Pajte na Grúni. Tam sa natáčali filmy Perinbaba, Sokoliar Tomáš, Tri zlaté dukáty, Maco Mlieč a ďalšie. Dá sa tam aj opiecť Určite sa vám tam bude páčiť
Krásne je to tam aj tie výhľady v pozadí ... asi sa tam dá celkom fajn jazdiť po tých lúkach ... No vždy sa mi Liptov viacej páčil ako tie naše Vysoké Tatry, tie dlhé tiahle doliny a tak ...
Dnes sme boli s kolegom na Lysej, ale neni foto, tak spoň fotky zo včera z Jakubovanskej priehrady a okolie vrchu Kohút na Bachurni. Príjemný zamrznutý povrch, v severných svahoch zo 5cm sniežiku chrumkalo pod kolesami.
35km a cca 850vm.
No neviem, ľad na vodných nádržiach je v tomto premenlivom období zrádny. Voda v nádržiach nieje dostatočne schladená a otepluje ľad zo spodu. Moc by som mu neveril...a naviac v priestore toho objektu kde sa voda hýbe ...
No neviem, ľad na vodných nádržiach je v tomto premenlivom období zrádny. Voda v nádržiach nieje dostatočne schladená a otepluje ľad zo spodu. Moc by som mu neveril...a naviac v priestore toho objektu kde sa voda hýbe ...
Jasné, korčuľovanie a pohyb na zamrznutých prírodných vodných plochách je nebezpečný. Ale tu máme nonstop mrazničku už 10 dní. Ľad bol ok.
Kamoš sa tak utopil na Svitovských štrkoviskách, tak len preto som to napísal ... Bolo dlhšie pod nulou a potom pár dní -20 a predsa časť ľadu bola moc tenká na korčule.
Dokonca kvoli tomu tenkému ľadu v jeho okolí sa k nemu nevedeli priblížiť ani záchranné zložky, takže im nakoniec od vysilenia zmizol pod ľadom priamo pred očami ...
Z Glevovho reviru. Vystup aj zostup k Zelenemu plesu fantasticky. Nasledny pokus o vyjazd na Sliezsky dom neuspesny. Bolo uz cca 5 stupnov nad nulou a v kasovitom snehu z Polianky nulovy grip.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď tak pozerám na tú krásne zasneženú prírodu, aj ti závidím. Rád by som na bežky, ale tu u nás je holota.
Keď tak pozerám na tú krásne zasneženú prírodu, aj ti závidím. Rád by som na bežky, ale tu u nás je holota.
11.2. v sobotu je u nás prechod na bežkách ku Pajte
Príď
Príď
Dík za tip, porozmýšľam
35km a cca 850vm.
Jasné, korčuľovanie a pohyb na zamrznutých prírodných vodných plochách je nebezpečný. Ale tu máme nonstop mrazničku už 10 dní. Ľad bol ok.
Dokonca kvoli tomu tenkému ľadu v jeho okolí sa k nemu nevedeli priblížiť ani záchranné zložky, takže im nakoniec od vysilenia zmizol pod ľadom priamo pred očami ...