piatok s borcami v Malej Fatre - po stvrtkovych lejakoch som z toho nemal dory pocit, ale ked to domaci nezrusil, nebol dovod neist. nakoniec trosku frkalo, ale inak pohoda. moja premiera na fatranskych singloch a rovno za mokra na zodratych tufach. hlavne zadna 11-tka. ale celkom to slo - pomaly ale (ne)isto
v sobotu uz vyletne s batozinou Vsetinske vrchy - den1. mierne nacaty po vcerajsku som volil viac asfaltu, vietor do chrbta, na nadvahu som si zvykol po druhom stupani. vsetko krasne klaplo a pri zapade slnka som si daval veceru u Cartaka. cervena od Butoriek znacne pocechrana. pepikom tiez dobre zadr..., mokra zima a tereny pridali na obtiaznosti. hreben od Trestika v dobrej kvalite, vychytal som zlatu hodinku, takze vsetko predtym zabudnute. noclah pod Solanom v zavetri. vietor hucal celu noc, napriek tomu som celkom dobre pospal.
v nedelu - den2. druha polovica hrebena od Solana po Cab uz nema take caro ako ta prva, ale stale je to pekne vozenie. ale od Vsetina to uz bol skor survival ako vylet. modra po Vartovnu rozbita od motoriek/stvorkoliek. vela blata. zosadania. na rozhladnu som ani nesiel koli vetru. na lukach velmi silne poryvy vetra. ukocirovat tych 16kg podomnou nebola sranda. chytila ma mierna nervozita, ako to potiahnem domov. nastasie v lesoch celkom ok a cim blizsie k domovu, tym slabsi vietor.
Tak ja oproti tomuto trochu poskromne.
Medzihorie.
Trip Dist: 38,54 km
Ride Time: 2:37:48
Avg Speed: 14,70 km/h
Max Speed: 42,88 km/h
Altitude Up: 991 m
Temperature: +23°C
Terén úplne naparádu, rebrá už vyzerajú celkom v pohode.
... a bolo to na krátky dres ?
Dnes som si dal prvý väčší výjazd v tomto roku. Išiel som cez Kučišdorfskú dolinu smerom na miesto známe ako Traja Jazdci. Odtiaľ som sa presunul na Veľkú Homolu, z ktorej som sa následne spustil na vrchol zjazdovky Zochová chata. Odtiaľ som prešiel lesom na miesto Zámčisko, kde začína miestny trail "3 Zámky". Keďže som ten trail išiel prvý krát, tak som radšej išiel opatrnejšie, keďže tam bolo zopár miest, ktoré ma prekvapili. Byť tam lepší, respektíve ľahší prístup, určite by som si ten trail najazdil viac, aby som si ho mohol naplno užiť. Trail má pekne spravené klopené zákruty vystavané z kameňov a vyhladené hlinou. Je tam kopu kadejakých menších skokov, taktiež preskok cez horský potôčik, prejazd cez spadnutý strom a nejaké tie dropy. Vo vrchnej časti, bolo na asi 200m trail-u, napadané lístie. Inak bol trail čistý a dobre prehľadný.
Nižšie v linku sú všetky fotky a dáta z výjazdu, ak by to niekoho zaujímalo. Do príspevku dám len zopár fotiek, nakoľko som ich kvôli veľkosti, musel upravovať. Preto na fotkách chýba geolokácia.
Opäť kúsok MEDZIHORIA
Trip Dist: 29,81 km
Ride Time: 2:52:59
Avg Speed: 15,14 km/h
Max Speed: 61,44 km/h
Altitude Up: 808 m
Temperature: +21 a viac stupňov 👍
Velkonočná Vážska cyklomagistrála. Po prvom dni zmena smeru kvôli južnému fučiaku. Fotky tentokrát len skromné. Moc sa mi fotiť na vetre nechcelo a výhľady tiež nič extra kvôli saharskému prachu vo vzduchu.
Dnes som sa vybral popozerať do okolia banskej lokality, ktorá bola kedysi v Pezinku známa. Pozrel som si nejaké tie štôlne (samozrejme, koľko bolo možné, nakoľko boli zamrežované), a celkovo okolie bývalej banskej aktivity. Ani neviem ako, som sa krížom cez les dostal na turistickú cykloznačku vedúcu na Pezinskú Babu. Tak som pojazdil nejaké tie trail-y a išiel späť do Pezinka. Za dnes, fajn výlet.
Všetky fotky sú potom dostupné v mojom výjazde. Sem som dal len niečo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
piatok s borcami v Malej Fatre - po stvrtkovych lejakoch som z toho nemal dory pocit, ale ked to domaci nezrusil, nebol dovod neist. nakoniec trosku frkalo, ale inak pohoda. moja premiera na fatranskych singloch a rovno za mokra na zodratych tufach. hlavne zadna 11-tka. ale celkom to slo - pomaly ale (ne)isto
v sobotu uz vyletne s batozinou Vsetinske vrchy - den1. mierne nacaty po vcerajsku som volil viac asfaltu, vietor do chrbta, na nadvahu som si zvykol po druhom stupani. vsetko krasne klaplo a pri zapade slnka som si daval veceru u Cartaka. cervena od Butoriek znacne pocechrana. pepikom tiez dobre zadr..., mokra zima a tereny pridali na obtiaznosti. hreben od Trestika v dobrej kvalite, vychytal som zlatu hodinku, takze vsetko predtym zabudnute. noclah pod Solanom v zavetri. vietor hucal celu noc, napriek tomu som celkom dobre pospal.
v nedelu - den2. druha polovica hrebena od Solana po Cab uz nema take caro ako ta prva, ale stale je to pekne vozenie. ale od Vsetina to uz bol skor survival ako vylet. modra po Vartovnu rozbita od motoriek/stvorkoliek. vela blata. zosadania. na rozhladnu som ani nesiel koli vetru. na lukach velmi silne poryvy vetra. ukocirovat tych 16kg podomnou nebola sranda. chytila ma mierna nervozita, ako to potiahnem domov. nastasie v lesoch celkom ok a cim blizsie k domovu, tym slabsi vietor.
Som ťa nevidela na Strave vo výjazde, idem pozrieť lepšie videá teda
Medzihorie.
Trip Dist: 38,54 km
Ride Time: 2:37:48
Avg Speed: 14,70 km/h
Max Speed: 42,88 km/h
Altitude Up: 991 m
Temperature: +23°C
Terén úplne naparádu, rebrá už vyzerajú celkom v pohode.
... a bolo to na krátky dres ?
Nižšie v linku sú všetky fotky a dáta z výjazdu, ak by to niekoho zaujímalo. Do príspevku dám len zopár fotiek, nakoľko som ich kvôli veľkosti, musel upravovať. Preto na fotkách chýba geolokácia.
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1763620/bicykel-afternoon-mountain.html
Trip Dist: 29,81 km
Ride Time: 2:52:59
Avg Speed: 15,14 km/h
Max Speed: 61,44 km/h
Altitude Up: 808 m
Temperature: +21 a viac stupňov 👍
Do práčky by som si nedovolil. Normálne ich len občas prebehnem cyklostarom. No 2 roky tuším ešte nemajú ale to by mi neuznali
Popis pri fotkách.
Všetky fotky sú potom dostupné v mojom výjazde. Sem som dal len niečo.
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1768970/bicykel-afternoon-mountain.html