Dnes na Mallorke kralovsky vyjazd bez manzelky na "kultovu" sa Calobru t.j. 122 km 2100 vm. V zjazde z Coll dels Reis aj napriek letnemu pocasiu to bolo na navleky a vestu. Mam uz svoje roky
Nerozumiem preco ale Mtbiker mi nici kvalitu fotiek ktore su inac ostre ako britva. Nech skusam akekolvek rozlisenia a kvality tak vzdy vyjde rovnaka mazanica.
Nerozumiem preco ale Mtbiker mi nici kvalitu fotiek ktore su inac ostre ako britva. Nech skusam akekolvek rozlisenia a kvality tak vzdy vyjde rovnaka mazanica.
Pravdepodobne maju nastavenu nejaku vychodziu uroven kompresie pre vsetky fotky a znizenie ich kvality je toho vedlajsim efektom. Pri velkom pocte fotiek je uz znacny rozdiel naroku na diskovy priestor pri 10-20MB (niekedy mobily vypluvaju aj vacsie fotky) fotkach a 200-500kB fotkach.
Bez zapnutej kompresie by sme tu mali nejaky model spoplatnenia vyuzivania fora, aby vykryli zvysene naklady.
Ahojte, po 2 mesačnej absencii...(úraz,hojenie, teraz rehabka) som znova ako-tak osedlal bike. Stále to nie je ono, ale aspoň po okolí Sabinova, kde dovolí cyklochodník. V teréne ešte cítim...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw: tie fotky po komprimácii na serveri sú hrozné. asi sem budem postovať linky.
https://tinyurl.com/4a6s4d7d
https://tinyurl.com/2f3drvbj
https://tinyurl.com/4a83cppp
Pravdepodobne maju nastavenu nejaku vychodziu uroven kompresie pre vsetky fotky a znizenie ich kvality je toho vedlajsim efektom. Pri velkom pocte fotiek je uz znacny rozdiel naroku na diskovy priestor pri 10-20MB (niekedy mobily vypluvaju aj vacsie fotky) fotkach a 200-500kB fotkach.
Bez zapnutej kompresie by sme tu mali nejaky model spoplatnenia vyuzivania fora, aby vykryli zvysene naklady.
Ano sedi a foti. Ale nic ti neposiela musis si foto kupit. Oni sa tym zivia.