doladit Strazovske koliecko - mierne upravene proti minulemu roku. viac terenu, menej asfaltu. sklamala ma zelena z Kortmanky do sedla Briestenne. vrch bol taky pekny hravy. teraz je to zapadane listim po naboje, haluzina, vymlete do V. motorkari to tam roz***** a teraz tadial nikto nechodi. spodna cast uz ale ok a hlavne za tie luky od sedla do Domanize to stalo.
tvrdo, prasno, sypko. tie 20 stupnove rozdiely medzi dnom a nocou su masaker. na luke ta vypecie a v lese vyklepe. do toho ten furt vietor.
par fotiek - zvysne vo vyjazde - pekne poprehadzovane https://www.mtbiker.sk/aktivity/2356759/bicykel-morning-mountain.html
Javorinská hrebeňovka "trochu inak"
NMnV smer Brestové a hore na bočný hrebeň ponad Hornú Bošácu, Nová hora, Doubrava. Tu križujeme pretek Zvážnica (Vyškovec) a mávame účastníkom... Kristina
Napájame sa na moravskú cyklotrasu smer Javorina, kde objavujeme novú a fantastickú možnosť občerstviť sa výborným koláčikom a kávou - Vintrovka (leží mimo tur. značku tesne pred parkoviskom Javořina rozscestí/bus), keďže sa chceme vyhnúť natrieskanej Holubyho chate.
Popod vrchol pokračujeme "klasikou" až po Žalostinú, kde sa púšťame trailom Bukový smer Lučina/Radějov, prejdeme Oskorušový okruh, Žerotín, trail Pacholek a pokračujeme smer Sudoměřice až po prístav Baťov kanál a do Skalice na trdelník.
Nádherná trasa. 100 km/1,900 vm
Dnes zase male prevetranie okolie PB .
Taky zažitok dnes na jednej zastavke na kave v bistre odstavim bajk v stojane ,pridu dvaja chlaci a tlacia bajk do stojanu jeden vedla mna a druhy to natlaci medzi moj a druhy bajk na drzovku . Obuchava bajky kiva s nimi . Ked ho upozornim ,ze co robi tak sa mladik ohradi ze on nic co sa mi nepaci . Tak niekto ti obuchava bajk za 3tisic a ze co sa mi nepaci ? Bezohladny ludia ,keby mal trochu ohladuplnosti voci ostatnym tak by sa spraval inak . Zasnem nad aroganciou a bezohladnostou ,myslel som ze bajker bajkerovi bajk neotlka . Len take zamyslenie .
Prvý dlhší výjazd sezóny. Velo Dunajec + motanice späť domov. Čorštynske jazero veľmi pekné, prielom Dunajca tiež. Len ľudí neskutočne, také davy cyklistov som ešte asi nezažil. Poliaci mali sviatok, tak problém zohnať ubytko.
Plán bol dať si ešte Čierny Váh alebo to dotiahnuť domov do MT. Žalúdok bol ale proti a aj kondička je mesiaci a pol nejazdenia kvôli virózam poslabšia a kopce zatiaľ bolia. Takže z Kráľovej Lehoty domov vlakom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tvrdo, prasno, sypko. tie 20 stupnove rozdiely medzi dnom a nocou su masaker. na luke ta vypecie a v lese vyklepe. do toho ten furt vietor.
par fotiek - zvysne vo vyjazde - pekne poprehadzovane
https://www.mtbiker.sk/aktivity/2356759/bicykel-morning-mountain.html
NMnV smer Brestové a hore na bočný hrebeň ponad Hornú Bošácu, Nová hora, Doubrava. Tu križujeme pretek Zvážnica (Vyškovec) a mávame účastníkom... Kristina
Napájame sa na moravskú cyklotrasu smer Javorina, kde objavujeme novú a fantastickú možnosť občerstviť sa výborným koláčikom a kávou - Vintrovka (leží mimo tur. značku tesne pred parkoviskom Javořina rozscestí/bus), keďže sa chceme vyhnúť natrieskanej Holubyho chate.
Popod vrchol pokračujeme "klasikou" až po Žalostinú, kde sa púšťame trailom Bukový smer Lučina/Radějov, prejdeme Oskorušový okruh, Žerotín, trail Pacholek a pokračujeme smer Sudoměřice až po prístav Baťov kanál a do Skalice na trdelník.
Nádherná trasa. 100 km/1,900 vm
Taky zažitok dnes na jednej zastavke na kave v bistre odstavim bajk v stojane ,pridu dvaja chlaci a tlacia bajk do stojanu jeden vedla mna a druhy to natlaci medzi moj a druhy bajk na drzovku . Obuchava bajky kiva s nimi . Ked ho upozornim ,ze co robi tak sa mladik ohradi ze on nic co sa mi nepaci . Tak niekto ti obuchava bajk za 3tisic a ze co sa mi nepaci ? Bezohladny ludia ,keby mal trochu ohladuplnosti voci ostatnym tak by sa spraval inak . Zasnem nad aroganciou a bezohladnostou ,myslel som ze bajker bajkerovi bajk neotlka . Len take zamyslenie .
Plán bol dať si ešte Čierny Váh alebo to dotiahnuť domov do MT. Žalúdok bol ale proti a aj kondička je mesiaci a pol nejazdenia kvôli virózam poslabšia a kopce zatiaľ bolia. Takže z Kráľovej Lehoty domov vlakom.
Je, dokonca bez dodatočnej úpravy –vytunený Gcam. Hlavne to ale nie je na tomto serveri, čiže ta fotka nemá 300KB. 😄
Smirgel, dedinu mám v profile. Podpolanie.
Zámocký park van Beervelde s krásnymi farbami bol dnes očarujúci.