Tmax: to asi nebude ono, pretoze az na dva-tri zachytne body som sa tam ledva urdzal na nohach... na fotkach to mozno tak nevyzera ale strme to bolo viac nez dost... je to vlastne oproti Zoologickej
Dnes bolo krásne počasie, prejdených 55 km po asfalte na mojej novej kroske. Oproti MTB na slickoch veľký rozdiel, hlavne v ľahkosti šliapania. Absolútna spokojnosť .
Ináč cesty perfektné, takmer žiadna premávka, takmer žiadny posypový štrk na krajnici (zima bola slabá, žiadny sneh, veľa sa nesolilo a ani neposýpalo) .
Ale čakal som že sa nejakí bikeri alebo žiletkári objavia . A nič .
Ja som aj dnes mladého stiahol do "balíka" so sebou na viac ako pohodičkovú jazdičku popri rieke Nitre takže 60% asfaltu a 40% poľných ciest resp. valu.
Attachment:
1...jpg
Attachment:
2...jpg
obidve fotky sú z mosta a viackrát som už z vačku nevytiahol.
DST: 28,36km * TIME: 1:29:44 * AVG SPEED: 18,97km/h * MAX SPEED: 38,69km/h * 7°C
PS: nám sa pár žiletkárov po ceste späť po asfalte stretnúť podarilo a ešte ma to potom ťahalo vybehnúť samému aj na žiletke ale vyššia moc (manželka) rozhodla, že už mám dosť
vikino1 Hore teda smerom do Topoľčian potom som si bol v LIDLi kúpiť mrazenú a ťahali sme domov
A to počasie sa podľa predpovedí začína celkom pekne ukazovať aspon teda v okolí Topoľčian
preco mam pocit ze tento pohlad mi je znamy ? nie je to smerom na Pribilinu ???
Jasné, to v pozadí je Pribylina . Tak potom poznáš aj tú cestu, ktorá sa "tvári" ako rovinka ale v skutočnosti je to mierne stúpanie a človek sa potom cíti nesvoj keď šlape ako divý a na tacháči 20 km rýchlosť .
Lubik : To hej, ale keď primrzne, tak poriadne . Ináč niektoré januárové a februárové dni boli fakt májové...zatiaľ čo zvyšok slovenska bol v celodennej hmle, tu bolo podobne ako na tejto fotke .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na endurko je ta trat prave uplne idealna
aktualne tu priechodnost vidim takto:
DST: 38,16km * TIME: 2:05:22 * AVG SPEED: 18,27km/h * MAX SPEED: 36,24km/h
https://*****saweb.google.com/pista41/110227Klatovjanka?authkey=Gv1sRgCOG0tvnoqaHIzwE#
Ináč cesty perfektné, takmer žiadna premávka, takmer žiadny posypový štrk na krajnici (zima bola slabá, žiadny sneh, veľa sa nesolilo a ani neposýpalo) .
Ale čakal som že sa nejakí bikeri alebo žiletkári objavia . A nič .
Ja som aj dnes mladého stiahol do "balíka" so sebou na viac ako pohodičkovú jazdičku popri rieke Nitre takže 60% asfaltu a 40% poľných ciest resp. valu.
DST: 28,36km * TIME: 1:29:44 * AVG SPEED: 18,97km/h * MAX SPEED: 38,69km/h * 7°C
PS: nám sa pár žiletkárov po ceste späť po asfalte stretnúť podarilo a ešte ma to potom ťahalo vybehnúť samému aj na žiletke
Na február trochu málo snehu. Ach jaj, ani zimy už nie sú to, čo bývalo za čias mojej mladosti...
Po vale ste išli hore alebo dole?
A to počasie sa podľa predpovedí začína celkom pekne ukazovať aspon teda v okolí Topoľčian
Jasné, to v pozadí je Pribylina
Lubik : To hej, ale keď primrzne, tak poriadne