ostala doma,,,na hlave som mal uz aj tak toho dost a na hodinku pomalej jazdy v tej kose som ju neriesil,,nechcem davat zly priklad inak poctivo nosim vzdy
My sme dnes otáčali na 7mom kilometri - neskutočná zima na tvár proti vetru ale domov po vetre už to bolo v pohode. Ale aj tak sme na bikoch vydržali až 51 minut.
Trošku sme boli skontrolovať možné plochy na korčulovanie v prírode (zatiaľ ešte nič použitelne)
Tie labute na druhej fotke tam chúdence primrzli cez noc jeden chlapík akurát volal niekoho asi hasičov aby ich od tade nejako dostali
Dnes posledných tohotoročných 19,5 kilometra len tak v teplákoch po okolí (včerajšie labute už boli z ľadu vyslobodené) dnes sa nefotilo a ideme počítať tabuľku pre rok 2014. Všetkým bikerom a cyklistom v roku 2015 prajem len to najlepšie
ako na nový rok tak po celý rok.. nedalo mi nevybehnuť za mesto po lúkach, podklad premrznutý, pekne to držalo.
Počasie-mrznúce mrholenie pri -3st...plán mi prekazilo len zorané pole pred Skalkami, tak bol dojazd po asfalte.
J jeden tukabel bol, keď som kukal po okolí a nestihol reagovať na rigol pod snehom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trošku sme boli skontrolovať možné plochy na korčulovanie v prírode (zatiaľ ešte nič použitelne)
Tie labute na druhej fotke tam chúdence primrzli cez noc jeden chlapík akurát volal niekoho asi hasičov aby ich od tade nejako dostali
Hnusný fúkal
Ja to asi skúsim zajtra ak bude čas, aspoň Duchonku.
Posledný krát v roku 2014
Tribeč 30.12.2014
Všetkým bikerom a cyklistom v roku 2015 prajem len to najlepšie
Počasie-mrznúce mrholenie pri -3st...plán mi prekazilo len zorané pole pred Skalkami, tak bol dojazd po asfalte.
J jeden tukabel bol, keď som kukal po okolí a nestihol reagovať na rigol pod snehom