...čím ďalej väčšie brucho mi nedovoľuje viac jazdiť
Kurnik, tiež sa na zimu moje už beztak okrúhle telo ešte viac zaokrúhľuje... Zo zverejnených fotiek sa ale ty zatiaľ nemáš na čo sťažovať . Hlavne keď máš takého parťáka ako Luki , ten ťa prevetrá...
K tomu sa ani nechcem vyjadrovat, potrebovala by sa poucit. Kupil som jej a mala ju raz na hlave vadi jej to na hlave. Hmmm
Možno jej nesedí dobre na hlave. Skúšala si ju predtým v obchode ona, alebo si vyberal sám? Skús jej potrebu nosenia helmy vysvetliť na príklade pretože ak sa poučí až v praxi môže byť už neskoro...
No, s pribúdajúcim vekom je to čím ďalej, tým horšie. Hlavne ak máš rád pivo a chlieb, ako ja, tak je to hrôza... Prajem skoré uzdravenie. Dnes bolo u nás v PD neskutočne teplo a v lese super farby.
Kristina skusala si, ale vecne vyhovorky ze svrbi ju z toho hlava a blabla. Mal som moznost byt pri jednom pade z bicykla kde chalan nemal prilby na hlave a myslel som ze je s nim koniec a ani toto nepomohlo. Hmmm
Cez víkend sme (https://m.facebook.com/xcbikerssihottrencin) pekne pojazdili po okolí Dolnej a Hornej Súče, Antonstálu, Horného Srnia. V Sobotu sme aj trošku zmokli ale dnes to nemalo chybu
Kristina skusala si, ale vecne vyhovorky ze svrbi ju z toho hlava a blabla. Mal som moznost byt pri jednom pade z bicykla kde chalan nemal prilby na hlave a myslel som ze je s nim koniec a ani toto nepomohlo. Hmmm
Hmmm Ani to, že je to zo zákona povinné mimo obec rovnako ako zapnutý bezpečnostný pás v aute ju nepresvedčí? Nemáš známeho policajta, že by ju "akože" zastavil a "akože" pokutoval a pritom jej dohovoril?
Mam horsie foto, ona pochopi dufam ze skor az sa nieco stane
na to treba ist radikalne... bud prilba, alebo nejdes nikam... zamkni bajk a hotovo... sorry, ale ked nedokaze pochopit, ze je to pre jej dobro, tak to za to snazenie asi nestoji... tieto chabe vyhovorky by som neuznal... moja prve co si pytala prilbu na hlavu, ze ona bez nej ani nikam nejde...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
25,73 km * 1:39min. * 461m UP
...čím ďalej väčšie brucho mi nedovoľuje viac jazdiť
Kurnik, tiež sa na zimu moje už beztak okrúhle telo ešte viac zaokrúhľuje... Zo zverejnených fotiek sa ale ty zatiaľ nemáš na čo sťažovať . Hlavne keď máš takého parťáka ako Luki , ten ťa prevetrá...
Možno jej nesedí dobre na hlave. Skúšala si ju predtým v obchode ona, alebo si vyberal sám? Skús jej potrebu nosenia helmy vysvetliť na príklade pretože ak sa poučí až v praxi môže byť už neskoro...
Ja som za 3 týždne pribral skoro 2,5 kila - kua asi som v prechode
Ja som za 3 týždne pribral skoro 2,5 kila - kua asi som v prechode
vitaj v klube
Hmmm
na to treba ist radikalne... bud prilba, alebo nejdes nikam... zamkni bajk a hotovo... sorry, ale ked nedokaze pochopit, ze je to pre jej dobro, tak to za to snazenie asi nestoji... tieto chabe vyhovorky by som neuznal... moja prve co si pytala prilbu na hlavu, ze ona bez nej ani nikam nejde...
to je nebodaj "starý" Lubik, keď bol ešte mladý...