Som sice z lm ale v kvacianskej som bol raz a peso ale velmi ma laka ta lokalita na biku. Nemyslim zvaznicu ale klasicke lesne chodniky. Urcite aj huty maju vela moznosti len to treba poznat.
Takže dnešné prečistenie hlavy pred zajtrajším monitoringom
DST: 67,93 km
TIME: 3:15 min.
AVG: 20,89 km/h
MAX: 46,65 km/h 26,2°C asi na slnku konečne na letno oblečení
UP: 503 m - samá rovinka a veľa asfaltu (domov sa išlo s plným bruchom)
No neviem nosit integralu hore a potom po zvaznici dole:) ja myslim ze sa chalani poucia daju si cez youtube do vyhladavaca freeride a enduro. Ja som sa dnes hral na Sagana..Tricko je uz len jeho forma
Ja sa skôr cítim hrdo, keď ho vidím na tom kto si ho zasluzil. Nikdy by som si ten dres neobliekol, ten náleží len jednmu.
No..Z pohladu obchodnikov si ten dres zasluzi kazdy, kto si zan zaplati ..Kaslat na daaake zasady, hlavne ze to generuje zisk.
BTW..ja by som si to tiez nekupil....By som sa asi pod zem od hanby prepadol...Ved ja ani nenosim finisherske tricko z 1000mil, ktore som si vyjazdil ...
Podla vašej logiky by sa potom nemali predavat ani fubalove dresy s menami hráčov. cyklistiku pozeram od roku 2000 a nikdy by ma ani vo sne nenapadlo ze o 15 rokov budeme mat majstra sveta. Táto udalost za moj život už nemusí prísť, tak ako spomienku na toto obdobie som si kupil tento dres. ked raz budem vnucatam ukazovat fotky tak im poviem, že som žil v case ked sme mali jedného *****o športovca ktorý bol najlepši na svete a ktorému som velmi fandil a na znak toho som si kupil aj jeho dres pretože ma spravil štastným.
johnnySVK tak ako hovoris... ludia si myslia, ze podporuju Sagana, ale je to blbost, lebo podporuju len firmu, co tie dresy vyraba... tiez by som si neobliekol dres, ktory si zasluzil niekto iny... ale naopak sa ti cudujem, ze nenosis finisherske triko z 1000miles na to by som bol hrdy jak hovado!!!
double podla mna nos si co chces.... v zasade s tebou trochu suhlasim, ale kupit si ho, dat si ho podpisat a zavesit niekam... v tom vidim zmysel, ale kupit si to ako spotrebak........ nie som nejaky modny policajt, lebo aj ja nosim to, co mam v skrini a neriesim nejake farby a co ja viem co, ale ako si pisal aj s tymi futbalistami, tak ked vidim stareho smradlaveho krcmoveho povalaca co si uz roky nevidel pindura vo futbalovom drese a v zivote neodbehol ani 1km na autobus... neviem... ked sme boli deti, chceli sme mat dresy ci uz basketove, alebo futbalove, alebo neviem ake, lebo to nosili nase idoly, ale teraz mi to pride trochu... zvlastne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
DST: 67,93 km
TIME: 3:15 min.
AVG: 20,89 km/h
MAX: 46,65 km/h
UP: 503 m - samá rovinka a veľa asfaltu (domov sa išlo s plným bruchom)
(ostatným odporúčam pozrieť ;P)
Jedno je lajt dh a druhé je lajt spdh.
Ja sa skôr cítim hrdo, keď ho vidím na tom kto si ho zasluzil. Nikdy by som si ten dres neobliekol, ten náleží len jednmu.
Beskydy
No..Z pohladu obchodnikov si ten dres zasluzi kazdy, kto si zan zaplati
BTW..ja by som si to tiez nekupil....By som sa asi pod zem od hanby prepadol...Ved ja ani nenosim finisherske tricko z 1000mil, ktore som si vyjazdil
Našlo by sa gpx alebo aspoň popis trasy? Ďakujem.
Môžem aj ja odpovedať?
Je to kúsok nad PE smer od pomníka SNP bývalá
double podla mna nos si co chces.... v zasade s tebou trochu suhlasim, ale kupit si ho, dat si ho podpisat a zavesit niekam... v tom vidim zmysel, ale kupit si to ako spotrebak........ nie som nejaky modny policajt, lebo aj ja nosim to, co mam v skrini a neriesim nejake farby a co ja viem co, ale ako si pisal aj s tymi futbalistami, tak ked vidim stareho smradlaveho krcmoveho povalaca co si uz roky nevidel pindura vo futbalovom drese a v zivote neodbehol ani 1km na autobus... neviem... ked sme boli deti, chceli sme mat dresy ci uz basketove, alebo futbalove, alebo neviem ake, lebo to nosili nase idoly, ale teraz mi to pride trochu... zvlastne...