pekne fotky z Velkej Fatry ste sem niektori v poslednych dnoch pridali. Ked sme tam boli teraz nedavno s Ltom, tak mi vravel, ze fotky mozem davat len bez bajkov, aby vyzeralo ze sme tam boli peso. Lebo legalna je iba Krizna, potom dalej na Ostredok uz je to ilegal. Bolo mi to celkom luto, pretoze prave z toho hrebena som mal celkom pekne fotky s bajkami. Vravel mi tiez o par pripadoch, kedy niekto bonzoval a fotky pouzil ako dokaz.
Lto - vravel som ti, ze kazdemu je to jedno.
ked to sem das minimalne to provokuje kompetentnych, ake to ma nasledky o tom by asi vedeli napr. rozpravat vybavovaci cyklotras napr. ale urcite vedia kde sa staci posadit napr. na Ostredku cez vikend a blokov rozdaju dost .
Pod min.vnutra spada dopravna, poriadkova, zeleznicna policia. Dalej ked uz zaplatis pokutu na koho meno vystavi blocek, ked nemoze od teba pytat OP a dalej OP nemusis mat pri sebe zakon to nevyzaduje. Urcite budes chciet potvrdenie o zaplateni. Co myslis kde potom skoncia tie peniaze....
Rybarska straz ti skontroluje ryb.listok pokutu ti neda musi zavolat PZ uz som to zazil ked sme chytali pytliakov. Tak isto to ma polovnicka straz a lesna straz kontroluje nelegalnu tazbu dreva.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lto - vravel som ti, ze kazdemu je to jedno.
Rybarska straz ti skontroluje ryb.listok pokutu ti neda musi zavolat PZ uz som to zazil ked sme chytali pytliakov. Tak isto to ma polovnicka straz a lesna straz kontroluje nelegalnu tazbu dreva.
To si podal trošku zjednodušene a nekompletne. Je tam toho oveľa, oveľa viac
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/