To záleží aj od šťastia. Poznám chalana ktorý mi hovoril že predal horský bike a začal jazdiť cestnú cyklistiku práve kôli neustálym problémom s horármi, ochranármi a lesníkmi keď jazdil po Tatranských chodníkoch.
Mna to tam celkom bavilo, mat to par km od baraku, ako Kristina, by bola parada. Ale tak ja mam HT
Pre HTcka a XC fully je celkom fajn, ked nemusis riesit nijake velke kamene a obtiaznost zavisi cisto od rychlosti, akou si to dokazes pustit dole.
Isiel som rychlo a nebolo to obtiazne. Je tam len ten cierny trail aj ten ma 1 km. Mam 160mm enduro a tam ho neuzivym v ziadnom pripade. Ale nestazujem si kedze mam.6 rocneho syna a prenho to je ako usite. Takze tam snim pojdem.
len tak zo zvedavosti, po tatranskych chodnikoch sa legalne smie na bajkoch? nie je v tanape zakaz? dik
Momentalne v tatrach neplati navstevny poriadok takze smelo toto leto je to legalne
Glevo tie chodnicky nad plesnivcom su to najlepsie co tu je..je to chodnik od zeleneho plesa cez biele na plesnivec..bielym plesam sa da aj vyhnut aby si nenosil bike, ale to ti musim ukazat nieje to znacene
Od MY aj naspäť po červenej, ale ku podivu je to celkom zábavné a vytlačiť 4x bike na konci hore zjazdovkou je v pohode . Minule som však po ceste domov stretol týpka a ten mi vravel, že od oboch vysielačov by mali byť spravené traily, ale ešte som to nepreskúmal, ale chystám sa na to keď pôjdem dakedy sám na pátraciu akciu.
Mne sa to dnes zvrhlo na nečakaný náklad Neodolal som mojej najobľúbenejšej trase na Smrečiny pod Kráľovou s jedným bidónom bez jedla a blackoutu
poznam - stava sa mi to casto idem von na hodinku, pridem za pol dna rozbity na kasu, vyhladovany ... preto uz nosievam plny dres vsetkeho mozneho aj ked idem iba nachvilku
aj dnes podvecer - no neodolal som, aj ked by som nemal - a zazil som celkom pekne divadlo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To záleží aj od šťastia. Poznám chalana ktorý mi hovoril že predal horský bike a začal jazdiť cestnú cyklistiku práve kôli neustálym problémom s horármi, ochranármi a lesníkmi keď jazdil po Tatranských chodníkoch.
Mna to tam celkom bavilo, mat to par km od baraku, ako Kristina, by bola parada. Ale tak ja mam HT
Pre HTcka a XC fully je celkom fajn, ked nemusis riesit nijake velke kamene
Nabuduce vyskusaj odbocku pod Salviakom do Tatranskych Matliarov
To je z toho prveho razcestia po pravej strane ? Inac videl som tu niekde na fore take pekne uzke chodnicky nad plesnivcom nevies presnejsie info
Ale niee
Momentalne v tatrach neplati navstevny poriadok
Glevo tie chodnicky nad plesnivcom su to najlepsie co tu je..je to chodnik od zeleneho plesa cez biele na plesnivec..bielym plesam sa da aj vyhnut aby si nenosil bike, ale to ti musim ukazat nieje to znacene
Na hiking.sk pribudla vrstva chránených území, tam sa to dá pozrieť.
poznam - stava sa mi to casto
aj dnes podvecer - no neodolal som, aj ked by som nemal - a zazil som celkom pekne divadlo