Krasny den vyuzity na plno ✌️
Prievidza-Poruba-Chvojnica-Tužina-sedlo Javorinky-Čičmany-seslo Samostrel--Priedhorie-TRAIL KANADA a cez Zliechov domov 😎👍
Omastina-s.Razdelie-Nitrianske Rudno-s.p.Ciernym v.-Ksinna
- stretol som sa v lesoch uz so vselicim ale dnes ma znova prekvapili. toto som videl po prvy krat. cesta zarezana vo svahu - cize obist to nebolo az take jednoduche. a naivne som si myslel ze jednou kopou to konci. nie - cakala ma este jedna.
Palo TT si to preliezal vrchom? ja som to radsej obchadzal vrchom cez les. som sa bal ze ked sa to naaahodou podomnou zosuchne ze sa zasa dokalicim kopecakov aku si to mal presne trasu? pozeram ze aj Cierny aj Magura.
mal som v pláne vlakom z TN do PD a večer návrat z BnB do TN, ale kedže máme v TN od stredy vytrhané koľaje na BnB (výluka až po Chynorany a bajky do busu neberú), tak som musel využiť auto, ktoré som nechal v BnB a frčal do Chynorian k vlaku do PD a trasa: PD, Lazany, Poruba, Magura, Chotá hora, v.n. Nitr.Rudno, Kšinianska poľana, Kšinná, Uhrovský hrad, BnB (z Locusu 95km, prev. 2150m aj s tým ranným 15km presunom). Dosť asfaltu, ale včera boli prioritou tie tri "kóty". V dolinách (Porubská aj Veľká) božský kľud a v Porubskej veľa upravených prameňov.
Gusto0: taktiez som sa s tym este nestretol. Pozitivna bola taka vec, ze to zastavilo z opacnej strany 4kolkara /a tych zastavi maloco/ .. ale myslim, ze to nakoniec aj tak obisiel z druhej strany hrebena.
Včera výjazdy do Smrečinského sedla z Vernáru ale prenášaniu biku cez pováľané stromy som sa nevyhol následne cez Mornú na Prednú Hoľu to už bol riadný hardcore.
To by mali odporucat tým e-bike-istom v pozicovni dole. Nejaky zjazdík na Andrejcovu alebo Vernár a potom poprenášať nejake polomy:) Nech si užijú aj nevyhody. Ked si zadarmo vyšlapú hore.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
DST: 44,45 km
TIME: 2:33 min.
AVG: 17,12 km/h
MAX: 36,64 km/h
UP: 311 m
Prievidza-Poruba-Chvojnica-Tužina-sedlo Javorinky-Čičmany-seslo Samostrel--Priedhorie-TRAIL KANADA a cez Zliechov domov 😎👍
39,05km
22.00km/h
UP: 739m
- stretol som sa v lesoch uz so vselicim ale dnes ma znova prekvapili. toto som videl po prvy krat. cesta zarezana vo svahu - cize obist to nebolo az take jednoduche. a naivne som si myslel ze jednou kopou to konci. nie - cakala ma este jedna.
Minuly tyzden boli tie kopy 4.
kopecakov aku si to mal presne trasu? pozeram ze aj Cierny aj Magura.
Tak opatrne vrchom, cez les to bolo dost zle priechodne v prudkom bocnom svahu.