Dnes som si to veľmi užil, Považský Inovec hrebeňovka + moje extra vsuvky. Vyšlo to na 115km 3300m výškových, 9h moving time, 11 elapsed. Prakticky jediný asfalt na trase bolo stúpanie na Inoveckú chatu. .gpx na Strave alebo mapy.cz
Sezóna v plnom prúde a najväčšie preteky sa blížia - už o dva týždne. Dovtedy ale treba ešte poriadne potrénovať alebo aspoň udržať to, čo v nohách je.
Zajtra je na pláne 230km gravel a o týždeň 600km rando, cieľ je to dať za 24 hodín aj s prestávkami ? potom môžu prísť 4 preteky za 4 dni.
Nečakane voľno v práci, tak do V. Tatier ❤️🚵🏼♀️⛰️🌞
Poprad - Starý Smokovec - 2x Hrebienok - Sliezsky dom - Popradské pleso - Štrbské pleso - Podbanské - Liptovský Hrádok
104,47 km
2498 m prevýšenie
Dokonale vyvetraná hlava 😊
návšteva vrcholov VKL, vo fatričke utulňa Limba potom prameň lužianky smer Železnô a Predná Magura v NT
vydalo to na pekných 75km a 1800vm
cestou na Limbu som stretol vlka. sa ma zlako al utekal po zvažnici
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trip Dist: 40,86 km
Ride Time: 3:01:14
Avg Speed: 13,52 km/h
Max Speed: 40,42 km/h
Altitude Up: 1 196 m
Temperature: +23,5°C
Ahoj. Nemas nahodou zaznam tejto trasy ?
Skoda, že som šiel do prace by som sa pridal aspoň na Inovec ešte.
Zajtra je na pláne 230km gravel a o týždeň 600km rando, cieľ je to dať za 24 hodín aj s prestávkami ? potom môžu prísť 4 preteky za 4 dni.
Poprad - Starý Smokovec - 2x Hrebienok - Sliezsky dom - Popradské pleso - Štrbské pleso - Podbanské - Liptovský Hrádok
104,47 km
2498 m prevýšenie
Dokonale vyvetraná hlava 😊
vydalo to na pekných 75km a 1800vm
cestou na Limbu som stretol vlka. sa ma zlako al utekal po zvažnici