wukie ;-] pekne chute robis .. len ked si pomyslim na ten asfalt devinska - kuchyna .. co to pojazdim a potom z perneku naspet ;-] tak si radsej necham zajst chut
Poviem to takto, ja s tým problém nemám, v Kuchyni som v mne normálnom tempe aj v protivetre cez Zohor do 1:30 hod. Cez les by to trvalo podstatne dlhšie.
Je určite jednoduchšie a rýchlejšie ísť takto ako sa trepať cez Biely kríž na Babu- túto cestu neviem prečo, ale vôbec nemám rád. Ďalej pri hľadaní nových trás si treba šetriť sily, ako včera zle som odbočil 8km som išiel len tak lesnou cestou hore-dole a vyšiel som kúsok odtiaľ, kde som zabočil do lesa Plus ešte to, že nemám celý deň na tú trasu. Z Perneku chodím niekedy aj cez Malacky, menej áut a širšia cesta, alebo nad Pezinok a Tri kamenné kopce a ďalej do Borinky/Záhorskej.
Tento úsek na fotke má fakt perfektné výhľady a jednoducho dostupné.
Včerajšia návšteva Krížavy. Teplotu vzduchu som dosť podcenil. Takže by som sa na tomto mieste rád poďakoval tomu dobrákovi čo nechal v jarku hodený kus vatelínu
Dnes doobeda.
Nad Záhorskou Bystricou, pekný výhľad a zrejme náboženský motív.
Odtiaľto ide cesta/chodník až na hrebeň, ktorá vyúsťuje pri takom svätom obrázku na strome medzi Sekylom a Kačínom (pre tých, ktorí to nepoznajú). Ale možností ako sa sem dostať je viac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďalšie veľmi pekné lokality dostupné v Malých Karpatoch na biku.
Šutre sú fajn,ale ja by som ich dal radšej downhill
Je určite jednoduchšie a rýchlejšie ísť takto ako sa trepať cez Biely kríž na Babu- túto cestu neviem prečo, ale vôbec nemám rád. Ďalej pri hľadaní nových trás si treba šetriť sily, ako včera zle som odbočil 8km som išiel len tak lesnou cestou hore-dole a vyšiel som kúsok odtiaľ, kde som zabočil do lesa
Tento úsek na fotke má fakt perfektné výhľady a jednoducho dostupné.
/fotene vysavacom na mokre vysavanie
http://www.bike-lipany.tym.sk/news.php?readmore=45
ta sobotu sa treba lepsie obliec do tych fatranskych kopcov
Nad Záhorskou Bystricou, pekný výhľad a zrejme náboženský motív.
Odtiaľto ide cesta/chodník až na hrebeň, ktorá vyúsťuje pri takom svätom obrázku na strome medzi Sekylom a Kačínom (pre tých, ktorí to nepoznajú). Ale možností ako sa sem dostať je viac.
len take kratke 25-30km okruhy v okoli Starej Turej, no dost vyzivne. GPS a info na http://karpatybybike.wz.cz/