Ježiš. Ano už dve soboty poobede sa túlam chotárom čím som sa už dostal do letnej formy. hehe Rukavice boli pekne odložené na piknikovom pníku.
A nie je to mesačná krajina. To je pekne presvetlený les! Konečne človek vidí aj ďalej ako za dva duby. hehe Dúfam, že do jari sa ešte viac presvetlí na ďalších miestach lebo ja slnko rád. hehe
Tak sme na tom rovnako - ja som uz bol 3 razy a kondicka priam vesmirna. Len neviem, preco po trapnom vyjazdiku 40km/1100m som sa citil taky zniceny.
Inak k tym pahylom kaziacim vyhlad - presne, Karpaty treba presvetlovat, nech nic nekazi panoramu. Nebyt lesakov, tak sa predierame dzunglou s macetami a s bajkami na ramenach. Vdaka za LKT, motorove pily a drevospracujuci priemysel - aj vdaka nim a presvetlovaniu sa mozeme radit k civilizovanym krajinam.
Nezabudni ale aj na čisto prírodnú kalamitu ktorej vďačíme za nové pastviny. Len to treba doodstrániť a vysadiť trávu. Totižto chcel by som v karpatoch spraviť malú ovčiu farmu-salašík. Prišiel čas mať aj na západe syr podobný zázrivskému. hehe Potom ťa pozvem na farmu nafotiť ovce s panorámou a bačom Turbim! hehe
Cesta nebola ešte zrovna ideálna ale keď bolo tak nádherne, tak mi nedalo nevybehnúť
DST: 48,33km * Time: 2:10:07 * AVG SPEED: 22,72km/h * MAX SPEED: 41,89km/h Teplota -4,6°C
Bol som sám
Ale najskôr viedol okr.Partizánske potom to v stúpaní rozbalil okr.Zlaté Moravce ale napokon to Partizánske zvládlo a finišovalo nekompromisne po samostatnom úniku asi 15km pred cieľom Koniec OT
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A nie je to mesačná krajina. To je pekne presvetlený les! Konečne človek vidí aj ďalej ako za dva duby. hehe Dúfam, že do jari sa ešte viac presvetlí na ďalších miestach lebo ja slnko rád. hehe
Inak k tym pahylom kaziacim vyhlad - presne, Karpaty treba presvetlovat, nech nic nekazi panoramu. Nebyt lesakov, tak sa predierame dzunglou s macetami a s bajkami na ramenach. Vdaka za LKT, motorove pily a drevospracujuci priemysel - aj vdaka nim a presvetlovaniu sa mozeme radit k civilizovanym krajinam.
nedalo mi
aspon si tam nemal take bahno, ako ja naposledy
DST:21km AVG:11,1 km/h UP:549
Tak som to dnes skúsil na žiletke a dalo sa len 30km (cesty ešte tiež niesú bohvie čo)
DST: 48,33km * Time: 2:10:07 * AVG SPEED: 22,72km/h * MAX SPEED: 41,89km/h Teplota -4,6°C
Ale najskôr viedol okr.Partizánske potom to v stúpaní rozbalil okr.Zlaté Moravce ale napokon to Partizánske zvládlo a finišovalo nekompromisne po samostatnom úniku asi 15km pred cieľom
Koniec OT