Ja to neviem vôbec. Wheelie trochu viem ale manual vôbec. Prejdem tak meter - dva a musim to položiť. A pár krát mi to ušlo keď som sa moc naklopil a ..............
Teraz už hej . Ale najprv som si myslel že je chyba v tom, že idem pomaly, tak som sa pustil z kopca a v strede som potiahol riaditka a bike mi vyletel z pod zadku spravil "backflip" (škoda že som na ňom nesedel) a ja som sa kotúlal za ním
ja som to dakedy skusal este na ht hore na kopceku nad intrakom, pekne na lucke, aby som si mohol na makko ustlat. ale asi po hodinke ma to prestalo bavit a na fulle si to neviem moc dobre predstavit
Zdravim potreboval by som vediet ako sa roby manual na freeride bajkoch a tak tiez bhop a aj 360%
Vopred dakujem (: .... -
Ale táto téma by sa skôr mala volať Street manual nie?
:lol:
ja som to dakedy skusal este na ht hore na kopceku nad intrakom, pekne na lucke, aby som si mohol na makko ustlat. ale asi po hodinke ma to prestalo bavit a na fulle si to neviem moc dobre predstavit
Šak aj ja to skúšam na HT-čku, a tiež som to naposledy skúšal na lúke, ale dole kopcom.
Ja dám po zadnom (wheelie), keď sa zadarí okolo 20 - 30 metrov a môj rekord je 104,3 metrov vtedy som si to aj meral ale skoro vždy prejdem minimálne 10 - 15 metrov ale manual vôbec neviem. Aká je vôbec ideálna rýchlosť pre manual?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vopred dakujem (: .... -
Ale táto téma by sa skôr mala volať Street manual nie?
Šak aj ja to skúšam na HT-čku, a tiež som to naposledy skúšal na lúke, ale dole kopcom.
po trave som aj ja nemotorny...
A vie niekto BunnyHop??