Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
o spotrebu mi fakt nejde to sa bavíme o 0,1 litri... a to je úplne zanedbateľné.. ale slovnafťácky je v pohode čo sa týka filtrov hlavne podobne dobre je na tom aj dalioil.. najhoršiu skúsenosť má s jurki... :/
celkovo to tento rok vychádza u mňa na mojom aute na 3000litrov minutého LPG
Tak neviem....ja si myslím, že info o tom kto koľko litrov načerpal a hot-dogov zjedol na Slovnaft-e je absolútne nezaujímavé pre 99.99% fóristov
To je ešte hádam väčšia ch*u*j.... teda chobotina, jak tie fotky rovnakých číslic na počítadlách kilometrov
Zase tie predsudky, to ja by som musel potom naradie nosit v ponozke zastrcene a mam ho len kusok nad kolenami. 3er je pekne auto, len je v nom trosku malo miesta ..
Hocht pouzivam takuto multinabijacku uz asi 6 rok, zapnute nonstop, octavia zasuvku zapalovaca neodpaja a nikdy nebol problem ( made in china ) - zaklad asi nekupit uplny smejd.
passat ju zial odpaja tak budem musiet hladat riesenie ako napojit ciernu skrinku
edit - baterku mi to naozaj vybijalo ku koncu ked mala baterka v octavii 5 rokov a uz bola zrela na vymenu
Caute,je problem,ked mam stale zapojenu usb nabijacku v zasuvke,tam kde byva zapalovac,nemoze to vybit baterku,alebo sposobit nieco ine napr.poziar?
Na mojom aute su zasuvky dve, jednu vypina a druha je stale pod prudom. Poziar moze sposobit vsetko co je pod prudom je to aj vidiet kolko aut uz zhorelo aj ked boli odstavene.
Hocht pouzivam takuto multinabijacku uz asi 6 rok, zapnute nonstop, octavia zasuvku zapalovaca neodpaja a nikdy nebol problem ( made in china ) - zaklad asi nekupit uplny smejd.
passat ju zial odpaja tak budem musiet hladat riesenie ako napojit ciernu skrinku
edit - baterku mi to naozaj vybijalo ku koncu ked mala baterka v octavii 5 rokov a uz bola zrela na vymenu
jeden cas som mal napojeny powebank v poistkovom puzdre - z poistky zapalovaca slo poistkove puzdro kde bol normalne socket na USBcka kde som mal ponapajane vyvody na kameru, bezdrotovu nabijacku a pod (socket preto nech nemusim pajkovat a babrat sa), na socket bol napojeny powerbank (pri zapnutom motore sa dobijal standardne ako kazde ine zariadenie na usb), z powerbanku bola napajana kamera. vsetko schovane za palubkou. Kdesi na aliexpresse som videl komplet taku pripravu nech si clovek usetri aj tie dve cvaknutia kliestami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zdá sa mi že ich plyn menšia spotreba
o spotrebu mi fakt nejde
celkovo to tento rok vychádza u mňa na mojom aute na 3000litrov minutého LPG
To je ešte hádam väčšia ch*u*j....
zda sa mi ze rychlo mizne
320i/d?
Na mojom aute su zasuvky dve, jednu vypina a druha je stale pod prudom. Poziar moze sposobit vsetko co je pod prudom je to aj vidiet kolko aut uz zhorelo aj ked boli odstavene.
jeden cas som mal napojeny powebank v poistkovom puzdre - z poistky zapalovaca slo poistkove puzdro kde bol normalne socket na USBcka kde som mal ponapajane vyvody na kameru, bezdrotovu nabijacku a pod (socket preto nech nemusim pajkovat a babrat sa), na socket bol napojeny powerbank (pri zapnutom motore sa dobijal standardne ako kazde ine zariadenie na usb), z powerbanku bola napajana kamera. vsetko schovane za palubkou. Kdesi na aliexpresse som videl komplet taku pripravu nech si clovek usetri aj tie dve cvaknutia kliestami.