Tak mám pre nás pasívnych angličtinárov a ostatných pablbov novinku. Google sprístupnil už aj česko-iná reč online tlmočníka na texty aj stránky. Aj sa pri tých prekladoch človek zasmeje, aj si treba čo to domyslieť a odfiltrovať, ale na začiatok celkom ok.
v poráči to spraví nejaké pifko. Alebo mi radšej niekto opravte PC. Nedá sa mi odoslať SS, ak dám vyhľadávanie na fóre ukáže mi prvú stranu z povedzme desiatich a keď prekliknem na str. 2 bazmek napíše, že nič sa nenašlo. A ani avatar vlastný sa nedá namontovať. Aj ff aj explorer rovnako. Aj som šécko premazal, antispyware vypol a aj tak sere na mňa. Keď to opravíte ešte niečo na nete nájdem.
8) v poráči to spraví nejaké pifko. Alebo mi radšej niekto opravte PC. Nedá sa mi odoslať SS, ak dám vyhľadávanie na fóre ukáže mi prvú stranu z povedzme desiatich a keď prekliknem na str. 2 bazmek napíše, že nič sa nenašlo. A ani avatar vlastný sa nedá namontovať. Aj ff aj explorer rovnako. Aj som šécko premazal, antispyware vypol a aj tak sere na mňa. Keď to opravíte ešte niečo na nete nájdem.
obnova systému nezabrala, ale odmontoval som vo ff takú lištu crawler, čo mi ju tam dal antispyware a ide to. Tak som radšej ticho, nech to chvíľu vydrží. psssst.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://translate.google.cz/translate?u= ... l=de&tl=cs
Scott Scale Hardtail, oder dem Addict Rennrad = Scott Měřítko Hardtail nebo maniak závodní
P.S.ale treba uznať, že s automatickým prekladom to nie je jednoduché a ešte si pekne dlho počkáme na dobré výsledky...
Ak máš chuť
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=16372
Skus obnovu systemu do bodu kedy ti to slo dobre.
Skus obnovu systemu do bodu kedy ti to slo dobre.
a to kde nájdem?
EDIT: našiel som idem probovať.
a to kde nájdem?
EDIT: našiel som idem probovať.
...prislusenstvo -> systemove nastroje
Mne to tiez par krat vcera spravilo...