Tak zajtra
To mi pripomina ten vtip ako sexuolog na prednaske vravi publiku: nech sa prihlasia ti, co maju sex aspon raz do tyzdna. Prihlasi sa polovica. Potom sa opyta, kto sexuje aspon raz do mesiaca, znova sa prihlasi polovica. Nakoniec na otazku kto to robi aspon raz do roka ostane zdvihnuta len jedna ruka. Sexuolog sa dotycneho opyta, ze preco sa pri tom este aj tak priblbo usmieva, dotycny: "uz zajtra pan doktor, uz zajtra"....
Tak zajtra
To mi pripomina ten vtip ako sexuolog na prednaske vravi publiku: nech sa prihlasia ti, co maju sex aspon raz do tyzdna. Prihlasi sa polovica. Potom sa opyta, kto sexuje aspon raz do mesiaca, znova sa prihlasi polovica. Nakoniec na otazku kto to robi aspon raz do roka ostane zdvihnuta len jedna ruka. Sexuolog sa dotycneho opyta, ze preco sa pri tom este aj tak priblbo usmieva, dotycny: "uz zajtra pan doktor, uz zajtra"....
lenže obe polovice publika sa už prihlásili.. ten jeden tam byť nemôže, lebo by musel patriť do niektorej z polovíc..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď sa nevieš trafiť tak si nechajte rozvietené alebo si pomôž rukami...a hlavne nezabudni na ochranu
kandidat na hlasku roka
lenže obe polovice publika sa už prihlásili.. ten jeden tam byť nemôže, lebo by musel patriť do niektorej z polovíc..
co ked sa prihlasila rovnaka polovica ako prvy krat? ved splnaju kriterium, ze maju sex aspon raz do mesiaca...
dakujem za upozornenie...casom zo mna vyprchol naval "neviem coho", ked som si precital lio-v prispevok.
btw. ked sa hovori o tom, ze hlasovala polovica ludi - malo by byt jasne, ze ich bol parny pocet - inak by autor klamal(co je tiez dost mozne)
dakujem za upozornenie...casom zo mna vyprchol naval "neviem coho", ked som si precital lio-v prispevok.
btw. ked sa hovori o tom, ze hlasovala polovica ludi - malo by byt jasne, ze ich bol parny pocet - inak by autor klamal(co je tiez dost mozne)
nuz a je tiez dost mozne ze v atmosfere, kedy sa podobne vtipy rozpravaju je jedno, ci je jedna polovica vacsia ako druha
Mna len furt zaujima, kam sa chcel lagonda trafit v skutocnosti
Co si dame na veceru?
ani nie, u nas prsalo
vcera bude okno behalo po dverach, no chapes to?
tu si dovolim nesuhlasit, lebo ista specialna a velmi vzacna odroda pomarancov, ktora sa vyskytuje len v pralesoch rovnikovej afriky sa kotulat da ...