Ja som mal taku mensiu dieru v plasti asi 5 mm od rafika na 1 cm a trcala mi z nej dusa. Tiez sa mi to tam nejako prepichlo ani neviem ak. Alebo som dusu presekol na takom fajnovuckom skoku v lese a hned vyfucala tak som bol rad ze som to nejako ustal v tej 45, ale ak mas na mysli ze odrazu praskla, povedzme ako unava materialu tak to sa mi este nestalo vzdy tam bol nejaky cudzi predmet, ktory mi tu dusu poskodil
Tu dole na sidlisku je bicrossova draha. A asi pred rokom som tam bol a vtedy tam prisiel taky typek na dzivom biku. Bolo vidiet ze nieje z tohto sidliska ale z inakade, pretoze mal nabaleny batoh a nikdy ho tam nikto nevidel. A on proste prisiel a akonahle prisiel na drahu, vyskocil a chcel preskocit taku startovaciu vyvyseninu. To sa mu ale nepodarilo a ihned - CSSSS...roztrhalo mu to proste dusu....chudak...musel predpokladam tlacit bike daleko domov
Mne uz sa stalo 2x ze som dostal defekt raz od domu 40 km a druhy krat takych 53 km od domu, samozrejme dusa ziadna. 1x mi paradoxne pomohol chlapik z Turcianskych Teplic co zije v Kalifornii. Zalepil mi ju ale po 5 km to aj tak opat vyfucalo tak som si potlacil peknych par kilometrov.2x som dostal defekt pri neprijemnom pade v Gaderskej doline. To som roztrhol plast ale nejaky chlapik mi sam od seba pomohol a vymenili sme dusu. Bola totalne naframforce. To len tak na okraj.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lebo mne hej..este ze som siel pomaly..a bol relativne blizko domu..
to zrovna nie ale kupil som si dnes vodnu pistol s 2.5 litrovym objemom na svoje spolubyvajuce to bola teprve haluuzzz
haha
haha
Lebo mne hej..este ze som siel pomaly..a bol relativne blizko domu..
to zrovna nie ale kupil som si dnes vodnu pistol s 2.5 litrovym objemom na svoje spolubyvajuce to bola teprve haluuzzz
haha
no ta tvoja haluzzz bola aspon prijemna(teda pre teba:D)..
haha
srdce ani nie.... no...
haha
srdce ani nie.... no...
To je jedno hlavne ze ma gule
To mi pripomenulo, ako si chcel dať Knedlo do eskort servisu opraviť pokazený piest
Edit: Pre tých, ktorí nevedia o čo sa jedná som pridal záznam predmetného telefónneho rozhovoru - ale ako tak na to pozerám, tak mi to zrušilo prílohu
semä znova raz padlo na urodnu podu
Edit: Pre tých, ktorí nevedia o čo sa jedná som pridal záznam predmetného telefónneho rozhovoru - ale ako tak na to pozerám, tak mi to zrušilo prílohu
to poznam tiez aj ked neviem kto(co) je knedlo...
to preto, aby nebola nic dlzna svojmu nazvu