Týmto apelujem na ľudí ktorí prevzali inkriminované HEHE za svoje aby sa vrátili do starých koľají a začali si opäť písať obvyklé tínedžerské skratky a animované smajlíky. Za porozumenie vopreď ďakujem. hehe
Uvediem aj zopár príkladov: 1. TMAX /Tomu to ale povolujem. hehe/ Uz som to dnes tusim pisal svejk-ovi, je to o prioritach, hehe (sorry Turbi, hehe).
2. BUKO /Tomu to tiež odpustíme/ Bilancia skody je urvata patka a zlomene jedno plastove kolecko v saltri. nikto uceny z neba nespadol tak aj ja sa z toho dufam poucim a ti mudrejsi nech sa poucia na mojej chybe, hehe
3. M@NIKA /túto nepoznám tak neviem či odpustím/ hehe tak to mas pravdu, toto je idealne, no ale co ak manzelka by sa chcela aj sama prejst, tak by jej asi mal kupit nejaky bajk?? ako svadobny darcek
4. TRIKI hehe len my starneme.
5. STEJU hehe tak jeden den tu niesom (skola a bike) a ako sa pekne rozrastla tema.. DI2F4Y ano presne tak, na XC chrtenie, dakujem za + a - , presne to som potreboval vediet
6. DIZI Trasy v okoli Žiaru pri LM si najazdievam teraz ak by si mal zaujem tak by sa ich tam par naslo hehe.
7. MUFFIN hehe, pekna tema, v tom case som tiez este nefotil, no nasiel som predsalen dve fotky z DH pretekov v Kysaku v nejakom ´95-tom
PS:tie modre chranice na kolenach si nevsimajte
8. STAX hehe toto by si mal povedat ludom ktori 3 hodiny cistili okolie otacajuceho sa kolotocu po zgrcanom borcovi v USA
9. GARY FISHER hehe to by som chcel vidiet...zapas polo vs. diviak
atď....
Keď Vás niekto konkrétny serie kludne sa tu vyžalujte. hehe
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Ledaže by sa niekto dokázal povzniesť, ak vieš čo to je...
Nad niektorymi vecami sa proste povzniest neda
a to uz preco
Poďme ďalej. hehe
Heňo ako sa má Tvoja ružová prdelka? Všímaš v akom drese som? hehe
Poďme ďalej. hehe
Heňo ako sa má Tvoja ružová prdelka? Všímaš v akom drese som? hehe
no coment
Ale nehovor....
Najlepšie je "preberať" o nás bez nás...
Tadeáš...Presne tak.
Mas za co, este by si na to svoje fn fn zabudol.
Fcas sa dozvies.
Sakra. Hneva ma, ze okrem tvorby niekedy prehnane dlhych suveti a pouzivania trojbodky nemam vlastne ziadne pre mna charakteristicke komunikacne prejavy a zacinam sa stracat v tieni Turbiho hehe. Musim nieco vymysliet.
Sakra. Hneva ma, ze okrem tvorby niekedy prehnane dlhych suveti a pouzivania trojbodky nemam vlastne ziadne pre mna charakteristicke komunikacne prejavy a zacinam sa stracat v tieni Turbiho hehe. Musim nieco vymysliet.
Ja byť tebou,ukončím vetu AMEN..
..len mi neukradni dve bodky Jezus, lebo budem zla..
Jj ... uhorkova sezona ... ci sezona bieleho hovna prisla toho roku nejak zavcas a pritom vonku je tak nadherne ...
Príklad: JEZUS Poraďte mi celopružiak rám do 1 kg? Sakra
TURBI Bez tlmiča a zadnej stavby by som o jednom vedel. hehe
LAGONDA Chalanííí aj ja chcem ...
GARY FISHER U nás v dedine v Zmiešanom tovare jeden majú. huh
MISSY Tak prezraďte aj mne niečo o tom zázraku, lebo budem zlá.
LAPPIERE Som ten rám videl a nakreslím Vám ako funguje zadná stavba.
MLOK Lidičky tenhle rámik s tímhletím tlmičem má příliš velkou kompresy útlumu je to na nic, hodím Vám sem gŕaf.
JEZUS Mailoval som do toho Zmiešaného tovaru sakra. Ale nemajú ani email adresu asi sakra.
hehe zlaty klinec tejto temy...
..naposledy som sa tak bavil pri teme o smrti...aj ked to sa nieslo v inom duchu...krasa tie svojske ludske charaktery...
.
muhehe pouzivam cca 4 roky, to este mtbiker ani kacera za sebou netahal
.
ps: to co bola za potrhla hadka tuna ... kks, nezacinaju sem nejako prechadzat diskuteri z pokecu? vypada to tak castokrat ...