Týmto apelujem na ľudí ktorí prevzali inkriminované HEHE za svoje aby sa vrátili do starých koľají a začali si opäť písať obvyklé tínedžerské skratky a animované smajlíky. Za porozumenie vopreď ďakujem. hehe
Uvediem aj zopár príkladov: 1. TMAX /Tomu to ale povolujem. hehe/ Uz som to dnes tusim pisal svejk-ovi, je to o prioritach, hehe (sorry Turbi, hehe).
2. BUKO /Tomu to tiež odpustíme/ Bilancia skody je urvata patka a zlomene jedno plastove kolecko v saltri. nikto uceny z neba nespadol tak aj ja sa z toho dufam poucim a ti mudrejsi nech sa poucia na mojej chybe, hehe
3. M@NIKA /túto nepoznám tak neviem či odpustím/ hehe tak to mas pravdu, toto je idealne, no ale co ak manzelka by sa chcela aj sama prejst, tak by jej asi mal kupit nejaky bajk?? ako svadobny darcek
4. TRIKI hehe len my starneme.
5. STEJU hehe tak jeden den tu niesom (skola a bike) a ako sa pekne rozrastla tema.. DI2F4Y ano presne tak, na XC chrtenie, dakujem za + a - , presne to som potreboval vediet
6. DIZI Trasy v okoli Žiaru pri LM si najazdievam teraz ak by si mal zaujem tak by sa ich tam par naslo hehe.
7. MUFFIN hehe, pekna tema, v tom case som tiez este nefotil, no nasiel som predsalen dve fotky z DH pretekov v Kysaku v nejakom ´95-tom
PS:tie modre chranice na kolenach si nevsimajte
8. STAX hehe toto by si mal povedat ludom ktori 3 hodiny cistili okolie otacajuceho sa kolotocu po zgrcanom borcovi v USA
9. GARY FISHER hehe to by som chcel vidiet...zapas polo vs. diviak
atď....
Keď Vás niekto konkrétny serie kludne sa tu vyžalujte. hehe
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
čo z toho vyplýva? že je toto dobrá haha téma
zlaticko ta jasne, ze trubiho bo ja uz daco odkrutene mam,xixi
rasto sak znam,hehe
toto je jediny prispevok z tejto temy, ktory je k veci. ti co si to este neuvedomili(najma muzi) - prosim pouzit google
Moje zlato,a čo si kure vykrútila krk
Xcel by som len upozorniť, aby ste autorské práva nebrali na ľahkú váhu. V úvodnom príspevku tohto threadu je jasne napísané, že v podstate "pisosip" má leví podiel na autorskom nápade turbiho a následnej realizácii. Ale nie som sviňa. Turbi férovo sa môžeme dohodnúť na fiftyfifty a okrem toho budem aj naďalej tvoj manager. Ok?
p.s. ten sopel bol dobrý marketingový ťah.
Ze vidis vidis Rado, ze za dobrotu ze na skomolenie. Ze dneska uz ze tie baby ze nie su co to byvalo, ze davaju same ze podpasovky ze akoze len tak ze nahodou ze.
Tiež by ma bohovsky srdilo, keby sa tu rozmohlo pouzivanie otvorenych viet (novy gramaticky tvar "Lagondov tvar"), zvyraznenych na konci troma bodkami, tak ako to pouzivam ja a na co si tu narokujem autorske prava ...
to nastastie nie
To tolko diskutovane HEHE u mna vzdy zosobnovalo len a len Turbiho. U neho mi to sedelo na 100%.
Vidis Turbi, si tu na fore autorita, kolko ludi Ta kopiruje. To by Ti malo aj lichotit.
Bude Ta to stat jednu borovicku na kazdom stretku ...