tirov napísal:
Šťastný to človek (drotár), ktorý má aspoň 2 kolobežky. Jednu môže vylepšovať a na druhej si vetra hlavu.
Ja som sa rozhodol opraviť malého zeleného tanka, lebo bez funkčnej kolobežky to už nejde.
Nemam dve :D Crussis pouzivam a ten ram je MIBO Revolution. Je to zatial iba ram. Momentalne vyberam komponenty a snad na jar to bude v pojazdnom stave. A potom pojde Crussis z garaze lebo na dvoch neviem behat :D
27.10.2018 - 21:46:39
01
duves a fokel, davajte si pozor na tie veci. Jeden nas kamarat, ktory nie je tu, ale je na FB ma s tymto dlhodobo problem. Podstupil uz aj operaciu a nevyzera to dobre. Noha mu stale napucha a budu to musiet riesit este radikalnejsie, ale asi vela moznosti uz neostava. Posledne riesenie je amputacia. Nikoho nechcem strasit, ale trochu ostrazitosti a tej prevencie aj s "dedkovskymi" podkolienkami nie je na skodu, hlavne ked to moze pomoct.
Drzte sa!
28.10.2018 - 17:28:58
02
kodym napísal:
Ej nemal som ist vcera s vami, veruze nemal. Cely den premyslam, ci neozeliet skladaciu kolobezku a nekupit pevnu. Ale aspon som pochopil nepriamu umeru, ze male kolesa je vacsia drina. Zatial co vy ste spravili jeden odraz, ja som musel dva. Ale bolo fajn. Dakujem Michalovi a Lenke za pozicanie kolobeziek. Vidim, ze cesta rozhodovania bude este dlha, ale nevadi, tesim sa na to porovnavanie a citanie a zase porovnavanie. Sam som zvedavy, co si nakoniec vyberiem, ci zoberiem lahku, alebo tazsiu, pevnu alebo skladaciu.

Kusok od Teba na Kominarskej byva chalan, ktory jazdi na Mibo GT Split, co je 26/20 skladacia. Ak tak potrebujes skladacku, mozno to by bolo riesenie pre Teba.
Mohol by si ho vymaknut a skusit to, on na nu neda dopustit. A chalan je to dobre urasteny. Povedal by som, ze viac ako ty.
https://www.mibo.cz/en/blog/brano-martis
28.10.2018 - 17:35:59
00
Footbike dik za tip, skusim ho oslovit, mozno mi ju aj na chvíľu
pozicia, aby som nemusel ist do Brna na skusy.
Uz som premyslal, ci nezobrat neskladaciu, ale ta možnosť ist bez problemov vlakom, autom (nemusim kupovat stresny nosic), ta sa mi zda k nezaplateniu. Ale mozem sa mylit. Tie pochybnosti u mna vyvolalo to paradne prevezenie sa minuly tyzden nahradzi.
28.10.2018 - 19:34:27
00
Vyuzil som dnesne pekne pocasie a urobil som si vylet po trase po ktorej som nikdy nesiel, t. j. z Blavy cez Jur, Vajnory, okolo rendezu a späť domov. Hodilo mi to 25.5 km. Ked som prisiel do Jura, slniecko bolo uz tesne nad horami. Premyslal som, ci to dam do Vajnor a som rad, ze som pokracoval dalej. Domov som sa dostal uz za tmy O 17.30. Dufam, ze budeme mat nastalo letny cas a nie zimny.
Neviete mi niekto poradit, co na bolavu pätu? Od maja , kedy som spravil pesi zrychleny presun ma stale boli.Masticky nepomahaju ani flector v prasku. Jedine co trochu pomoze je urobit si dlhsi vylet ako dnes, ked na druhy den to bolí podstatne menej. Ale teraz po vylete, je to prenikava bolest niekde pri kosti. Na razove vlny moc neverim, tie som absolvoval minuly rok a az dobreho 3/4 roku po absolvovani ma noha prestala boliet. Premyslam, ci sa to nahodou nevyliecilo aj samo od seba. Privitam kazdy dobry napad .
31.10.2018 - 19:37:56
00
kodym napísal:
Neviete mi niekto poradit, co na bolavu pätu?

Predpokladam, ze mas ostrohu. To je individualne. Prvy krat mi to rozhanali ultrazvukom, druhy krat uz cielenym RTG ozarovanim. Celkovo tri ozarovania, kazde az tri-styri tyzdne po predchadzajucom. Takze beh na dlhu trat. Prestalo to boliet asi 3 mesiace po poslednom. Inak som nosil specialne gelove patove vlozky, ktore mi pomohli dost. Ale ako vravim, je to dost individualne.
31.10.2018 - 20:24:43
00
Kodym Alebo to môže byť plantárna fascitída, čiže zápal šľachy idúcej od pätovej kosti k prstom. V tomto prípade pomáhajú cviky na jej naťahovanie. Videl som niekde na videu a robím to každé ráno predtým, než vstanem. Prvý cvik je pohyb prstami na nohách hore a dole cca 30-krát. Druhý cvik je pohyb chodidla na rozohriatie plantárnej šľachy a achilovky. A nakoniec masáž chodidla smerom od päty smerom k prstom. Radia aj pohyb chodidla po loptičke. Proste plantárnu šľachu zahriať a prekrviť.
31.10.2018 - 22:02:45
00
penro dik, to by mohlo byt ono, nakolko teraz uz bolest polavuje a predpokladam, ze zajtra by to bolet nemalo. Tu lopticku s,, pichliacmi" skusam tiez, no bez nejakeho velkeho ucinku.
Skusim a uvidim. Zit sa stym da, ale je to otrava.
31.10.2018 - 22:17:00
00
kodym napísal:
penro dik, to by mohlo byt ono, nakolko teraz uz bolest polavuje a predpokladam, ze zajtra by to bolet nemalo. Tu lopticku s,, pichliacmi" skusam tiez, no bez nejakeho velkeho ucinku.
Skusim a uvidim. Zit sa stym da, ale je to otrava.

Som myslel, ze mas uz diagnozu. Ja som si z nohou uzil svoje. Plocha noha, ostroha a natrhnuta achylovka. Samozrejme, ze nie naraz. Bohuzial jedno ovplyvnuje jedno aj druhe. Vsetko so vsetkym suvisi.
31.10.2018 - 22:41:31
00
Footbike -no, ostrohu mam, na oboch nohach minuly rok som mal problem s pravou nohou, teraz s lavou, ale ta lava ma boli inak. Ostroha boli stale, tato lava noha sice tiez, ale ked to na kolobezke prezeniem (kilometrovo), tak mam dva dni bolesti mensie, alebo ziadne. Potom to zase zacne pomaly boliet.
31.10.2018 - 23:02:23
00
Kua, toto je ako nejaky geriatricky klub na kolobezkach. Tu ma boli, tam ma boli, ale aspon mi ta jazda na kolobezke roztiahne hubu od ucha k uchu.
01.11.2018 - 00:29:48
00
footbike napísal:
Kua, toto je ako nejaky geriatricky klub na kolobezkach. Tu ma boli, tam ma boli, ale aspon mi ta jazda na kolobezke roztiahne hubu od ucha k uchu.

Bohužiaľ som jeho súčasťou :-). Kolobežkovanie mi okrem radosti, závislosti a zlepšenia kondičky prinieslo aj zdravotné problémy. Ale musím dodať, že za to nemôže kolobežkovanie ako také, ale ja som urobil chyby, z ktorých sa do budúcnosti musím poučiť.
01.11.2018 - 04:32:49
00
footbike napísal:
Kua, toto je ako nejaky geriatricky klub na kolobezkach. Tu ma boli, tam ma boli, ale aspon mi ta jazda na kolobezke roztiahne hubu od ucha k uchu.

No ved neviem kto mal asi pol ročnu absenciu? Nevieš kto to bol s tou šlachou na nohe? :lol:
01.11.2018 - 06:11:46
00
Geriatricky klub😂, nie, nie, to je klub 50+ ,ludi, co objavili blahodarny ucinok kolobeziek. Ruku na srdce, keby si nemal problemy na bajku, siel by si do kolobezky? Ja mozem za seba povedat, ze si este kupim ,,velku" kolobezku som sa rozhodol az tohto roku, ked ma po 40km na cycaku(bajku) zacal boliet chrbat. S malym Mibom sa robia väčšie vylety tazsie. Problemy s nohami-kolenami som mal predtym a kolobezka mi pomohla.
Zeby sme zalozili GSG-Geriatricky Scooter Group?
01.11.2018 - 09:06:04
00
kodym napísal:
Zeby sme zalozili GSG-Geriatricky Scooter Group?

KGB si zalozime-Kolobezkarsky Geriatrici Bratislava.
Jasne, ze by som nemal asi kolobezku, keby to slo na bicykli. Ja som rad za ten pohyb a moznost byt na vzduchu a prevazat sa po peknych miestach. A co sa tyka velkej kolobezky, asi nie je co riesit. Mna male kolobezky velmi neoslovili. I ked velke su v meste trochu neohrabane, ale len trochu.
01.11.2018 - 09:16:22
00

Výber z produktov

    Prejsť do shopu ()
    keyboard_arrow_up