Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
jazdím MTB a kolobežku od jari do jesene na striedačku. V oktobri s príchodom škaredeho počasia už iba kolobežka. Do februara na 100%. V marci prve luče a teploty od 13 st. skušam aj MTB.
Zdar pekná téma tu.
Už 4 - 6 rokov zvažujem pokukujem na kolobežku...pre všetky tu už popísané dovôdy.
Mám už nad 50 tak aj kvôli u mňa chrbátu...a tak.
Tak fórum mi pomohlo, len otázka, či táto sa dá aj niekde normálne kúpiť (BA a okolie) a nie cez eshop
Alebo eshop no problém ?
Nemienim ísť do Eur extrémom. Má to byť na občasné pojazdenie v rámci light tréningu ak sa nedá bike...
Ok. Zvážim.
Cena ..nie je až taký nárast.
Bo ale sa mi "zariadenia" nejako kopia... starý cestak, aktualny mtb, aktualny cestak a ešte k tomu kolbežka....uff.
michalz pozri aj fb koloběžky-bazar.cz tam sú nižšie ceny ako v obchede. BezkaKolo nezradil si, však aj ja milujem bajky. To iba ddemo je taký ortodox a možno aj fokel s footbikom, ale to neviem naisto. No na denné dochádzanie takú diaľku by som volil auto, zaparkované 5km od domu:)
O km mi nejde lebo 2x30km to nie je veľa. Len časovo to je strašne veľa. A keďže si nerobím ilúzie a reálne viem že priemerku by som mal okolo 15km/h vzhľadom na členitý terén. Tak to by bol masaker 8 hodín v robote a 4 hodiny na ceste ....?
Na bicykli si trúfam povedať že priemerku 30km/h by nemal byť problém....
fokel nie je ortodox, len moc nema na vyber. Keby mohol, asi by do roboty jazdil na gravelbajku (samozrejme s kotucovkami ). Ci sa nam to paci alebo nie, kolobezka je vzdy pomalsia nez bike. A davat 2x30, ako denne must-to-be, je naozaj dost. Ak to clovek neberie ako trening, moze ho to coskoro otravit.
V týchto dňoch mam 4 ročné vyročie od mojho začatia kolobežkovania. Takto pred 4 rokmi som kupil na inzerat yedoo mezeq disc za asi 100€ a jazdil s ním 1 rok. Pred 3 rokmi som presedlal na model Doxtor 26/20 disc. Pozrite, ako mam ošlahany zadny plášť. Ročne urobím tak 2700 km. Zadny plašť nemením. Iba predny striedam na zimu širku na 2,1".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už 4 - 6 rokov zvažujem pokukujem na kolobežku...pre všetky tu už popísané dovôdy.
Mám už nad 50 tak aj kvôli u mňa chrbátu...a tak.
Tak fórum mi pomohlo, len otázka, či táto sa dá aj niekde normálne kúpiť (BA a okolie) a nie cez eshop
Alebo eshop no problém ?
Nemienim ísť do Eur extrémom. Má to byť na občasné pojazdenie v rámci light tréningu ak sa nedá bike...
https://www.dualsport.sk/kolobezka-kostka-tour-fun-deore-g5-limitovana-edicia-rozne-farby/
https://www.dualsport.sk/kolobezka-kostka-tour-max-g5-2019/
Pomer cena/kvalita nemá konkurenciu...
Cena ..nie je až taký nárast.
Bo ale sa mi "zariadenia" nejako kopia...
ako vieš ? ...vidíš najazdené ? ..neviem ako to mám nastavený profil
sú tu určite ďalší 5x-kári, ktorí majú omnoho viac hodín ....
U mna pojde o cenu . Hore nechcem ist...
BezkaKolo nezradil si, však aj ja milujem bajky. To iba ddemo je taký ortodox a možno aj fokel s footbikom, ale to neviem naisto. No na denné dochádzanie takú diaľku by som volil auto, zaparkované 5km od domu:)
Oprava: tá fb skupina sa správne píše ,,koloběžky - bazar,,