ako prospieva hojeniu vyrastanie/vrastanie nových chlpov v rane?
ohladom dezinfekcie a čistoty rany beriem ale počas hojenia si aj tak ranu už neholím či áno?
chrasty. Nevrastaju ti chlpy do chrast a netahaju/nenarusaju ju. Aj ked teraz som aplikoval novu metodu. Natieranie ran (uz slabo potiahnutych chrastami) kalciovou mastou. Urychlila sa tvorba novej koze.
Hlavne, ked mas oholene nohy, tak sa Ti koza nepotrha tak zle ako ked mas zarastene. Chlpy viac brzdia pohyb a potom nemas rovnomernu povrchovu odreninu, ale je to nepravidelnejsie a ide viac do hlbky. Tym sa to aj pomalsie hoji ako pri hladkej kozi.
Tak som si preluskal celu temu a fakt som sa dobre nasmial . Co za somariny uz niektory ludia riesia... (cital som to len preto, lebo mam dovolenku a momentalne nic na praci...)
Moj nazor je taky, ze nech si robi kazdy co chce, kym to inych neobtazuje a toto tiez patri do tejto kategorie.
Za mojej aktivnej cyklistickej ery som tiez nohy holil, ale vtedy to malo aj opodstatnenie, kedze pady v cestnej cyklistike su "na dennom" poriadku a cistit rany spomedzi chlpov nie je jednoduche. Toto je aj hlavny dovod preco sa v cyklistike nohy holia.
Od tejto "aktivity" som uz davno upustil, snazim sa bikeovanie si uzivat a nie sa zapodievat tym, ci mam hladke alebo chlpate nohy a hlavne nerad robim zbytocne veci a holenie mi presne take pride. Snazim sa jazdit bezpecne, bez padu, cistenia ran = bez potreby holenia.
Opice patria do lesa
presne tam vzdy smerujem, ked sadnem na bike a za o***** sa nepovazujem ale za bikera ano a ten patri aj do lesa.
Ak by niekto tiež obkukoval značku remington, môžem povedať že má veľmi milo potešila. Holenie bezproblémové, aj prúd, aj baterka je neuveriteľný prínos. A za 26€ si myslím veľa muziky.
Ja dávam a kombinácia dvoch čepelí a planžety je super nápad...
fakt zabavne sledovat tuto temu.
no ja sa holim nie len kvoli bajku ale aj kvoli pancuskam a mozem povedat, ze najlepsie su panske strojceky.
skusala som depilaciu voskom ale tato metoda mi neprirastla k srdcu. depilacny strojcek (ten ruzovobiely) sice funguje dobre ale u mna iba prvykrat a potom mam tak 4 az 5 mesiacov starosti s chlpkami ktore zarastaju do koze a robia skarede ranky, takze pripadnemu zaujemcovi ho mozem aj podarovat. skusal to aj moj manzel a dopadol rovnako, takze sme s tym prestali obaja.
s elektrodepilaciou skusenosti nemam a asi ani nie je v blizkom okoli mozna a pri mnozstve ake treba odstarnovat... asi radsej novy bike
takze ja osobne odporucam dobry gel alebo penu na holenie a pansky strojcek, najlepsie s vymenitelnou cepielkou. uz som uvazovala aj o britve, ale niekedy sa fakt ponahlam a to by bol asi krvak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako prospieva hojeniu vyrastanie/vrastanie nových chlpov v rane?
ohladom dezinfekcie a čistoty rany beriem ale počas hojenia si aj tak ranu už neholím či áno?
Moj nazor je taky, ze nech si robi kazdy co chce, kym to inych neobtazuje a toto tiez patri do tejto kategorie.
Za mojej aktivnej cyklistickej ery som tiez nohy holil, ale vtedy to malo aj opodstatnenie, kedze pady v cestnej cyklistike su "na dennom" poriadku a cistit rany spomedzi chlpov nie je jednoduche. Toto je aj hlavny dovod preco sa v cyklistike nohy holia.
Od tejto "aktivity" som uz davno upustil, snazim sa bikeovanie si uzivat a nie sa zapodievat tym, ci mam hladke alebo chlpate nohy a hlavne nerad robim zbytocne veci a holenie mi presne take pride. Snazim sa jazdit bezpecne, bez padu, cistenia ran = bez potreby holenia.
presne tam vzdy smerujem, ked sadnem na bike a za o***** sa nepovazujem ale za bikera ano a ten patri aj do lesa.
Ak by niekto tiež obkukoval značku remington, môžem povedať že má veľmi milo potešila.
Ja dávam
fakt zabavne sledovat tuto temu.
no ja sa holim nie len kvoli bajku ale aj kvoli pancuskam a mozem povedat, ze najlepsie su panske strojceky.
skusala som depilaciu voskom ale tato metoda mi neprirastla k srdcu. depilacny strojcek (ten ruzovobiely) sice funguje dobre ale u mna iba prvykrat a potom mam tak 4 az 5 mesiacov starosti s chlpkami ktore zarastaju do koze a robia skarede ranky, takze pripadnemu zaujemcovi ho mozem aj podarovat. skusal to aj moj manzel a dopadol rovnako, takze sme s tym prestali obaja.
s elektrodepilaciou skusenosti nemam a asi ani nie je v blizkom okoli mozna a pri mnozstve ake treba odstarnovat... asi radsej novy bike
takze ja osobne odporucam dobry gel alebo penu na holenie a pansky strojcek, najlepsie s vymenitelnou cepielkou. uz som uvazovala aj o britve, ale niekedy sa fakt ponahlam a to by bol asi krvak