MaRCy... najlepší je vosk a máš dlhšie pokoj :!: Na bolesť si zvykneš :lol:
04.08.2011 - 08:44:48
00
bolo hojenie podstatne lepsie.

ako prospieva hojeniu vyrastanie/vrastanie nových chlpov v rane?
ohladom dezinfekcie a čistoty rany beriem ale počas hojenia si aj tak ranu už neholím či áno?
04.08.2011 - 08:48:43
00
chrasty. Nevrastaju ti chlpy do chrast a netahaju/nenarusaju ju. Aj ked teraz som aplikoval novu metodu. Natieranie ran (uz slabo potiahnutych chrastami) kalciovou mastou. Urychlila sa tvorba novej koze.
04.08.2011 - 08:57:09
00
Hlavne, ked mas oholene nohy, tak sa Ti koza nepotrha tak zle ako ked mas zarastene. Chlpy viac brzdia pohyb a potom nemas rovnomernu povrchovu odreninu, ale je to nepravidelnejsie a ide viac do hlbky. Tym sa to aj pomalsie hoji ako pri hladkej kozi.
05.08.2011 - 08:31:05
00
Tak som si preluskal celu temu a fakt som sa dobre nasmial :rofl: . Co za somariny uz niektory ludia riesia... :fubar: (cital som to len preto, lebo mam dovolenku a momentalne nic na praci...)
Moj nazor je taky, ze nech si robi kazdy co chce, kym to inych neobtazuje a toto tiez patri do tejto kategorie.
Za mojej aktivnej cyklistickej ery som tiez nohy holil, ale vtedy to malo aj opodstatnenie, kedze pady v cestnej cyklistike su "na dennom" poriadku a cistit rany spomedzi chlpov nie je jednoduche. Toto je aj hlavny dovod preco sa v cyklistike nohy holia.
Od tejto "aktivity" som uz davno upustil, snazim sa bikeovanie si uzivat a nie sa zapodievat tym, ci mam hladke alebo chlpate nohy a hlavne nerad robim zbytocne veci a holenie mi presne take pride. Snazim sa jazdit bezpecne, bez padu, cistenia ran = bez potreby holenia.


Opice patria do lesa


presne tam vzdy smerujem, ked sadnem na bike a za opicu sa nepovazujem ale za bikera ano a ten patri aj do lesa.
05.08.2011 - 14:40:31
00
To johhhny: Pekne napísané! ;) :lol:

Ak by niekto tiež obkukoval značku remington, môžem povedať že má veľmi milo potešila. ;) Holenie bezproblémové, aj prúd, aj baterka je neuveriteľný prínos. A za 26€ si myslím veľa muziky. :lol:
Ja dávam :y: a kombinácia dvoch čepelí a planžety je super nápad...
05.08.2011 - 17:25:37
00
:lol:
fakt zabavne sledovat tuto temu.
no ja sa holim nie len kvoli bajku ale aj kvoli pancuskam a mozem povedat, ze najlepsie su panske strojceky.
skusala som depilaciu voskom ale tato metoda mi neprirastla k srdcu. depilacny strojcek (ten ruzovobiely) sice funguje dobre ale u mna iba prvykrat a potom mam tak 4 az 5 mesiacov starosti s chlpkami ktore zarastaju do koze a robia skarede ranky, takze pripadnemu zaujemcovi ho mozem aj podarovat. skusal to aj moj manzel a dopadol rovnako, takze sme s tym prestali obaja.
s elektrodepilaciou skusenosti nemam a asi ani nie je v blizkom okoli mozna a pri mnozstve ake treba odstarnovat... asi radsej novy bike ;)
takze ja osobne odporucam dobry gel alebo penu na holenie a pansky strojcek, najlepsie s vymenitelnou cepielkou. uz som uvazovala aj o britve, ale niekedy sa fakt ponahlam a to by bol asi krvak :sweat:
05.08.2011 - 17:41:06
00
keyboard_arrow_up