Takze ked uz nahodou pätku mate, tak ju zasadne nechavajte doma a kracajte v tretrach peso aspon 3 hodiny do najblizsej civilizacie. A ked casto nepotrebujete dotiahnut nejaku skrutku, znitovat retaz, alebo opravit defekt, tak zasadne nechavajte doma aj multikluc s nitovacom, dusu, lepenie a pumpu. Ved dokazete prist domov aj po vlastnych, TA NE?
Starsie rocniky:
o-hocicom/hlody-fora-2011-t27480.html
o-hocicom/hlody-fora-2012-t27545.html
o-hocicom/hlody-fora-2013-t30391.html
o-hocicom/hlody-fora-2014-t34656.html
Cela ta diskusia bol omyl. Ja som si predstavoval nieco ine a cakal uplne inu reakciu a odpoved, ktora prisla som pochopil v najhorsom zmysle a iba ma postupne viac stvalo ako sa zrazu vsetci hrali na trail builderov a ja som za hovado, ktore jazdi po ich krasnych trailikoch, rozhadzuje konare naokolo, rozbija najazdove rampy a krici na ostatnych, ze maju makat poriadne a ja im za to mozno do ksichtu hodim obcas desateurovku, ked racim zase prist.
MageZ, tagujem ta, aby si mi cim skor mohol zase nieco pekne odpisat.
Ale ak to je forma ospravedlnenia za spravanie vsetkych tych individuii, ktore tu iba chodia po temach a bez dokladnejsieho citania a argumentov iba urazaju, tak to beriem.
Pre mna to bolo tak, ze po prvej ponuke brigady som normalne odpisal, ze ja som chcel len vediet kde co je. No a pri znova zopakovanej ponuke brigady uz som zahadzoval mily pristup.
Samozrejme stale mozes cakat na legalizaciu, vtedy budu urcite dobre oznacene, zanesene do map a ty nebudes mat ziadny problem s ich "najdenim" a jazdenim.
Možno si to len zle vysvetľuješ, to že si skončil v tejto téme skôr svedčí o tom, že si tak trochu na smiech, akurát si to nedokážeš pripustiť 😉
Pripada mi inak fascinujuce ako by sa tu vsetci hrnuli do uprav trailov, ktore ani nepoznaju a nevedia kde su a nakoniec sa este aj ukaze, ze su ilegalne. Vsetci utekajte do TN v nedelu, hrdinovia.
Sak a zle som napísal ? Už aj ten príspevok bol nahlásený 🙉🙄 dal som radšej zrušiť sledovanie témy, nech mám kľud na duši 😇
Urcite si nenapisal zle, ja som sa dobre pobavil a myslim, ze som ti slusne odpisal
Len liberálni cyklisti 🤣