Nviete mi prosim poradit ja kdostanem atrament z pera z rifli bo uz druhe mam tym zaspinene a neviem to dat dole
dnes som na to dal lieh bolo to este ovela horsie
Ako prvak este strasne davno sme pri roznych chybach pouzivali na atramentove pera zmiziky, myslim si ze by to stalo za pokus, inac odporucam dat do cistiarne tam by si s tym mali dat rady.
Ako prvak este strasne davno sme pri roznych chybach pouzivali na atramentove pera zmiziky, myslim si ze by to stalo za pokus, inac odporucam dat do cistiarne tam by si s tym mali dat rady.
aj mna to napadlo ale zmizik sa pouzival na plniace pera abo gulickove ci jake to boli teraz sa mi vo vrecku rozbilo klasicke vecne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skusal som, nezide, ale bude ti to jedno :
metal pocuvam od rana do vecera ale to naozaj nepomaha
aj mna to napadlo ale zmizik sa pouzival na plniace pera abo gulickove ci jake to boli teraz sa mi vo vrecku rozbilo klasicke vecne
alebo kupovat poriadne tmave rifle. inac, ved by si mal mat len cierne, nie?
alebo kupovat poriadne tmave rifle. inac, ved by si mal mat len cierne, nie?
ta porad ktora skupina je na to dobra
a co ty nesi na metal abo co?
ja ma tiez taku podobnu len ne az taku mastnu jak si predstavujes asi
nie, ja som na zeny
metalista bez mastnej hrivy? to nie je metal...nemam pravdu marecej?
nie, ja som na zeny
metalista bez mastnej hrivy? to nie je metal...nemam pravdu marecej?
tak je tam ale obcas aj umyjem no ked uz velmi svrbi
som sa dal ostrihat
som sa dal ostrihat
kurna sice ta neviem jak vyzeras ani jake haro si mal doteraz ale tak preco??
na 3mm?
a jake si aml dovtedy kym si to spachal?
kazdy den??
isto to bolo strihanie?nevypadali od takeho mnozstva samponu?
(bez urazky)