Odpoveda Dominik Granak
Čím ste si na šampionáte vysvetľovali naše slabšie druhé tretiny?
„Striedačka je v druhej dvadsaťminútovke trochu ďalej od nášho obranného pásma, systém krátkych striedaní sa trochu nabúral. Stalo sa, že hráči zostali na ľade dlhšie a už boli problémy. Len čo prišla tretia tretina a znova sme dodržiavali striedania asi po tridsiatich sekundách a vyhadzovali sme puky do stredného pásma, hra sa vrátila do normálu.“
Som si pripadal ako na Tour, keď som šiel po Galvaniho a Rožňavskej (celkovo bolo mesto v stave "čakanie na pápeža"...), fanúšikovia lemovali cestu, vlajky vliali, na dvoch rôznych miestach dokonca utrúsili "to je snáď Sagan" a "Sagan sa vracia z Kalifornie".
co vas trapi daky autobus, aj keby ich tahali na voze s konmi tak by mi to bolo uprdele jak idu a jak to vyzera , ale asi niektori potrebuju mat na kapote znak bmw abo mercedesu a potom aj ked by to vyzeralo uplne stejne tak by uz boli spokojni
Ja som najprv neveril. Som myslel ze to je retro fotomontaz zo srandy. Ale uz som si vygooglil dalsie foto pre potvrdenie a ono je to fakt realita. Ale nahodou super - lepsie ako zavreti v nejakom trapnom modernom buse. Ma to styl.
veď to je to.. radšej otvorená šunka ako mini okienko aj to len vyklápacie a kukajte sa na seba cez sklo.. mohli na bok dať aspoň velkú vlajku plátenú a hneď by to inak vypadalo..
ten vrchný je to isté len s lepšou grafikou.. a tá karosa má jednu neporovnatelnú výhodu proti tomu hornému a to že si hokejisti v klude podávali ruky s luďmi okolo!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ono to asi az taka blbost nebude :
Odpoveda Dominik Granak
Čím ste si na šampionáte vysvetľovali naše slabšie druhé tretiny?
„Striedačka je v druhej dvadsaťminútovke trochu ďalej od nášho obranného pásma, systém krátkych striedaní sa trochu nabúral. Stalo sa, že hráči zostali na ľade dlhšie a už boli problémy. Len čo prišla tretia tretina a znova sme dodržiavali striedania asi po tridsiatich sekundách a vyhadzovali sme puky do stredného pásma, hra sa vrátila do normálu.“
keby aspoň ten design nebol tak klasický MHD
ta fotka uz teraz vyzera ako keby to bolo 10 rokov, co 10, 25 rokov minimalne