baby a pc, to moc dokopy nejde, viem z vlastnej skúsenosti :lol: :lol: :lol: , babám keď majú problém s pc, im to vysvetlíš čo a ako, oni vravia že tomu chápu, ale aj tak sa vždy potom o 5 minút spýtajú že ako to majú vlastne spraviť :D
to suhlasim je to z vlastnej skusenosti -sestra
19.08.2008 - 11:54:55
00
Ehm... Baby a pc... moc by som netvrdila, že to dokopy nejde. :) ale je to váš názor... Je síce malo báb, ktoré majú rady techniku a rozumejú sa do toho, ale povedzme si úprimne...nie všetky baby sú také nemožné v tomto smere...Takže moc nepodceňovať pokiaľ nevieme, čo tá baba v skutočnosti vie :wink: .
19.08.2008 - 12:09:46
00
ale skoro vsetky, okrem fakt par vynimiek, napr. mam kamaratku co pracuje v delli v blave, a co sa tyka pocitacov tak sa poprinej mozem schovat do kuta :lol: , ale to je len fakt vynimka
19.08.2008 - 12:24:40
00
Ehm... Baby a pc... moc by som netvrdila, že to dokopy nejde. :) ale je to váš názor... Je síce malo báb, ktoré majú rady techniku a rozumejú sa do toho, ale povedzme si úprimne...nie všetky baby sú také nemožné v tomto smere...Takže moc nepodceňovať pokiaľ nevieme, čo tá baba v skutočnosti vie :wink: .
mozno je taka len moja sestra tu na bike nevitiahnem, ale sedi pri pc a pri knihe. a este ktym hram na PDAcku hram obcas Age of empires, alebo tomb rider
19.08.2008 - 12:33:16
00
vista? najvetsia k*k*tina ktoru microsoft kedy vidal, je to iba zrac ramky, na co mi bude 3d plocha a podobne nepotrebne hovadiny ked mi na tom budu sekat hry a aplikacie? , a co sa tyka internetovej ochrany, tak vista ma v tomto smere strasne medze, microsoft este dlho bude veru vyvyjat zaplaty, ktore to akotak urovnaju , v dnesnej dobe je najlepsia volba windows XP + SP2/SP3

expert :lol: :lol:
samozrejme, ked na to nemas PC tak na to budes len kidat
a pokial chces PC bez vyrusov = LINUX
pokial ocakavas ze ti to nebude zrat RAM ku tak si daj 95-ku
VISTA sice dokaze zaplnit vela ramky, ale ked ju potrebujes, tak ti ju uvolni, toto sa da aj vypnut, (ja mam vypnute a mam 3Gb ramky a mmam zapate uplne vsetko = aero... a mam ju vvytazenu na 21% (hned po zapnuti = bez spustenych ostatnych programov))
takze to je take ako kebyze povie inavalid ze na cannondale sa mu islo naprd, ale na DEME lepsie :roll:
proste VISTA je pokrok ale iba pre new PC, takze pls pokial do toho vies hovno, tak si zasun klavesnicu pod stolik a tukaj do stola :roll:
este k tym zenam, ked do toho vedia, (ako napr. BUBU videt ze to umi, pusti sa do LINUXU, a urcite toho vie viac ako na "genius" joyzo ktory povie ze vista=suck ale nevie ani kolko ma ram alebo, ked sa chces ukazat, ake casovanie mas na nich ?)
takze ja obdivujem baby, ktore sa do PC rozumeju, pretoze viem sam, kolko je to informaci a vseliakych ostatnych veci naucit PC pracovat v tvoj prospech..
PS : bubu, aku mas zostavu ?
19.08.2008 - 14:38:01
00
myslím, že nejednému diskutujúcemu by pomohlo ísť sa trochu vyvetrať na bike, aj viac ako 38 km :)
19.08.2008 - 14:43:51
00
zajtra podem, dneskaj som bol iba na PB hrade :lol:
ja len proste nemam rad (ako som pisal hned v 2. prispevku, ked niekto kida na vistu a pritom ani nevie kolka bije... :roll: )
19.08.2008 - 14:55:56
00
urcite toho vie viac ako na "genius" joyzo ktory povie ze vista=suck ale nevie ani kolko ma ram
ano? a ty odkial preboha vies kolko ja viem o pocitacoch? a neboj sa , viem presne aky mam pc a uplne vsetky komponenty by som ti mohol aj naspamet vymenovat ak chces , a aj ti poviem co podporuju co nie a este omnoho viac,dokonca toho viem o pocitacoch mozno aj lepsie ako ty, len nechcem zase do teba zabrdat jak minule, tak laskavo do mna nepindaj , ja som tu len povedal svoj nazor a to ze si myslim ze vista je "bulshit" tak to aj ostane
btw: uz som nejednemu cloveku zlozil pc a to v najlepsom pomere cena/vykon, takze viem ktora melie


Naposledy upravil joyzo14 dňa 19.08.2008 - 15:15:34, celkovo upravené 2 krát.

19.08.2008 - 15:11:44
00
:arrow: Starcraft (podla mna najlepsia hra v dejinach pc hier), Comand+Conquer, Red Alert, Tiberian Sun.
:arrow: Age of Empires I a starucka Rage of Mages
:arrow: Unreal, Quake
:arrow: starucicky Wolfenstein, Return to Castle Wolfenstein, Half Life, CoD
...
ale to bolo pred 100 rokmi, uz si dobre na vsetko nespominam :wink:
19.08.2008 - 15:12:13
00
mno, ja som uz zlozil tiez nejednemu cloveku PC (presne 2 = sebe a kamosovy) a tiez som velmi dobre vedel co kam a co sa ako vola, ako to pretaktovat, ako to ucinne uchladit, a ako to bezpecne vybrat a dat dokopi...
PS : ospravedlnenie ti prislo v SS :oops:
19.08.2008 - 15:29:31
00
chlapci, vtakov si chodte porovnavat niekde inde, pripadne cez ss :evil:
19.08.2008 - 15:42:34
00
Counter Strike 1.6 -asi 3 roky v podstate denne si davam nejaky match :)
Live For Speed - vyborny simulator 8) ..hram skor prilezitostne.

To je vsetko co hram. Inak preferujem auta, ine ma v podstate nezaujima. Este to csko.
19.08.2008 - 15:47:51
00
ja som RPGčkar, aj in real life si občas pripadám ako elf, ktorého tu zabudli pri evakuácii do Valinoru :oops:
plus ešte nejaké fyzikálne reálne letecké simulátory (prípadne aj ponorkarina) môžu byť

a čo sa týka žena & počítač - moja tzv. už ex bola expertka na IT security a počítače ju zvykli poslúchnuť už po škaredom pohľade; inak, žiaľ, často platí, že žena a aj časť chlapov (hlavne kravaťácki vybuzíkovanci) síce počítače chcú, ale ani nevedia na čo a hlavne tomu nechcú rozumieť - tzv. komerčno-konzumná psychológia ("ja to chcem už z princípu že na to mám"), čo často končí tak, ako keď dáte 10ročnému do ruky samopal... automatická produkcia problémov, priamo úmerná rýchlosti CPU, GPU a komplexite OS

as for Vista - je v hustej pohode, dokonca aj na nie celkom zodpovedajúcom HW - ak povypínate "***** parádičky" (čo som aj na XP urobil ako prvé)... a ak máte úmerný HW (a vlastne aj SW) tak no problem
prešiel som si od 8bitu (ZX Spectrum) celú históriu PC a od vydania Win2k som na Okná prestal nadávať :) a to na serveroch sa mi hrejú unix-like OS (BSD a *buntu coby najľahšie inštalovateľný debian), ale nebudem sa znásilňovať za každú cenu používať OS na ktorý proste nie je SW na dostatočnej úrovni na to, čo potrebujem (DTP, fotografia a video na linuxe, toť rýchla cesta na psychiatriu!)
19.08.2008 - 17:14:17
00
Ale cim zacat. Asi tym poslednym.
World of the warcraft to som hraval v zime ked som nechodieval tak casto na bike. Podarilo sa mi po nejakych 3 mesiachoch dosiahnut Top LvL ;)
A ako klasika NFS... revolucny Underground 1 som presiel 5 krat a U2 len 2 krat. Potom prisiel most wanted, potom carbon. A potom Pro street ktory moja machina uz nezvlada.
Este ma vcelku bavilo Sim city, a stary dobry transport tycoon, a take budovatelske sprostosticky.
velmi zaujimava hra bol Hitman, hlavne contracts ma dost bavil.
a este som zabudol na Diablo 2 to bol proste LAN vypalak, zabijali sme stym cele dni a noci :D
nejaky ten cas som drtieval aj CS po nejakych tych serveroch
A este kopec debilin pri ktorych som stravil vcelku dost casu.
Momentalne jaksi nato nieje cas, tak sem tam si hodim Generalsa, keby sa komusi chcelo mozeme hodit aj LAN cez nejake Hamachi.
19.08.2008 - 17:21:52
00
to sa nemusis trapit, ze tvoja masina neutiahne NFS PS, ja som to hral asi tak 10min. a je to totalna kravina, snazili sa vratit ku klasickym pretekom, ale dopadlo to zle... :roll:
takze este som na jednu SUPER hru zabudol = Unreal Turnament 2004
pri tejto hre som stravil dni aj noci, proste som to DRVIL :twisted:
19.08.2008 - 17:49:44
00
keyboard_arrow_up