no ja nosím integrálku a mám aj okuliare.
Riešim to tak že cez zimu nejazdím - nosím okuliare a cez leto nosím kontaktné čočky + slnečné okululu a v pohodičke.
Vrelo môžem odporučiť nieje nič lepšie nad - kukať sa cez slnečné okuliare a vidieť (hovorím za seba, lebo nosím tiež dáke dioptrie) výhoda aj na kupalisku človek nemusí žmúriť ako číňan aby dačo videl ak nemá okululu na očiach. A dovolenka pri mori tak vtedy sa mi brutal hodili ale to už zachádzam dakde inde....
no ja konkretne integralu nemam ale mam klasicke sportove slnecne okuliare na ktore sa da uchytit diop. obruba a myslim ze tieto okuliare sa daju dat v pohode do prilby lebo nevycnievaju ako klasicke dioptricke okuliare ale su take okolo hlavy takze v integrale urcite nevadia... http://www.suncycle.sk/index2.php?nazov ... set&id=196
Tak čo ja viem ale 1550,- sa mi zdá dosť a ete k tomu prirátať treba dioptrické sklá. Koľko také vydržia? Lebo ja nosím už spomínané kotaktné čočky a tie stoja tak 900,- na dáky 3 mesiace ale ja to nosím aj 6 mesiacov (takže akurát na rok na biku) + 500 voda tak ma to vinde na 1400,- na rok a je to super pocit mať čočky a v pohode vidieť. Môj názor ....
a nepadaju ti cocky pri otrasoch, skokox alebo niekedy?
teda cocky nenosim , mam klasicke diptrie.. ale myslim ze cocky nevypadnu pri otrase moze sa asi stat ze sa ti vypadne z oka ale to skor tak ze sa ti nejako posunie , vsprieci a oko si ju "vyhodi" ..ale ze by pri otrase odpadla cocka ako jablko zo stromu to asi nie
no nie ani pri skokox ani pri ničom inom mi ešte nikdy nevypadli von. Iba ich treba založiť správnou stranou a je to na 99,99999 % isté že si ich aj večer v oku nájdeš
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Riešim to tak že cez zimu nejazdím - nosím okuliare a cez leto nosím kontaktné čočky + slnečné okululu a v pohodičke.
Vrelo môžem odporučiť nieje nič lepšie nad - kukať sa cez slnečné okuliare a vidieť (hovorím za seba, lebo nosím tiež dáke dioptrie) výhoda aj na kupalisku človek nemusí žmúriť ako číňan aby dačo videl ak nemá okululu na očiach. A dovolenka pri mori tak vtedy sa mi brutal hodili
http://www.suncycle.sk/index2.php?nazov ... set&id=196