Ja vsetkym velmi pekne dakujem,snad budem mat tu cest Vas vsetkych spoznat,ak nas deti pustia a nebudu mrncat za tatikom a mamikou Dakujem mojmu muzickovi za to,ze mi ukazal,ako s Vami poklebetit,sprijemnuje mi to cas na materskej a ste lepsi ako na fore o matkach a detoch A Turbi,snad ten caj plati,nech Ti urobime aku-taku skodu A slintaaam na tu tortu,snad mi ju niekto upecie Ahojte
Tak aj ja sa pridavam k srdecnej gratulacii, Tak mila Ivka Vsetko najlepsie k Tvojim krasnym 18 narodeninam s nejakou tou praxou v zivote. Vela stastnych a nijakou nehodou nerusenych kilometrov, nech ta deticky posluchaju a nech z nich vyrastie dalsia generacia MTBikerov. A samozrejem nech ta aj muzik poslucha...tak este az Vsetko naj.
A co myslis, ja som tu preco? V klube dochodcov mnohonasobne horsie. Vsetko najlepsie!
Neboj,dobieham Ta pomaly,ale isto hlavne,ze sme mlady duchom,mne furt hovoria,ze vyzeram na 25 a rozumom na 12,este,ze mi deti dovolili urobit a snad to deti chyti,myslim lietat na biku,ved maju dvojnasobny vzor
Dakujem vsetkym,uz sa citim ako na Oskaroch este chyba Panboh..tomu podakujem vecer,ze zijem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyzerá na 23
Všetko naj a snáď aj osobne ti potrasiem hrabličkou
http://www.theuppercrustbakery.com/imag ... isaBig.jpg
To jej neukazuj lebo bude slintať...
A co myslis, ja som tu preco? V klube dochodcov mnohonasobne horsie.
A co myslis, ja som tu preco? V klube dochodcov mnohonasobne horsie.
Neboj,dobieham Ta pomaly,ale isto
Dakujem vsetkym,uz sa citim ako na Oskaroch
Dik,budem(e)sa snazit,ved ten moj novy bike som nestihla ani zabehnut...dufam,ze to nebude tak,ze ked bude cas,nebude pocasie,to mame vzdy taku smolu