Ja som bol 4 mesiace v kome ! potom ma davali ešte 3 roky dokopi musel som sa učiť chodiť rospravať všetko odznova jak maly človek! Ked som ležal sám v izbe vtedy som si povedal že ras prejdem na biku teoreticky našu planetu ! Kua a vyšlomito mam 68 000km v nohach Ked som prekračoval 50 000km bolo mi do plaču. Ked kceme da sa všetko dokazať..
2rowan: nepisal si nahodou niekde, ze si aj hluchy? Po tvojom kratkom zivotopise asi prestanem odsudzovat tvoj pisomny prejav.
No to zme boli za Komošu teras sme Nepočujuci a snažime sa stym vyrovnať ale vy to mate lakšie. Začal som sa zapajať do tohoto fora zato že sme tu seberovny všeci musia čitať !
Ja som si to na prvykrat ani nevsimol. Gramatika ma absolutne netrapi. Kym tomu aspon cosi rozumiem tak nemam co riesit. Sak sme v EU a za par rokov(iked asi dlhsie) Slovencina aj tak vymrie
Po dnešku som sa už prestal vzrušovať...
V televíznych novinách na Markíze v jednom šote predstavovali kandidátov na primátorov v Košiciach. Pri každom mene na titulkoch uviedli, ktorá strana ho podporuje, resp. nezávislý kandidát. Nezávislí boli asi štyria alebo piati. A pri ich menách písali pekne na striedačku - nezávislí kandidát alebo nezávislý kandidát. Ten, čo to vyrábal, mal 50%-nú úspešnosť...
chlapci budme radi ze v TV nerobi moj kamos, ten v jednom slove spravi tolko chyb, no nenormalne. ponuknem niekotre ceresnicky co napisal:
unyversyty, nigdy, syla, sir, atd....
na zakladke bola sranda. nejaky experti spoluziaci spravili v jednom diktate aj 60 a viac chyb. skratka ucitelovi stacilo opravit prve 2 riadky a mal to za 5.
stavim sa ze to boli dislektici..... u nas na zakladke ten papier od doktora to mal skoro kazdy druhy, niektory opravnene, niekotri nie..... ale to je uz za nama ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sak sme v EU a za par rokov(iked asi dlhsie) Slovencina aj tak vymrie
Ak má slovenčina vymrieť, tak ignoranti, ktorý nepociťujú potrebu ctiť svoj rodný jazyk k tomu výrazne pomôžu.
V televíznych novinách na Markíze v jednom šote predstavovali kandidátov na primátorov v Košiciach. Pri každom mene na titulkoch uviedli, ktorá strana ho podporuje, resp. nezávislý kandidát. Nezávislí boli asi štyria alebo piati. A pri ich menách písali pekne na striedačku - nezávislí kandidát alebo nezávislý kandidát. Ten, čo to vyrábal, mal 50%-nú úspešnosť...
unyversyty, nigdy, syla, sir, atd....
kamos mu zase poradil najnovsie slovo: horčyca
ale sak sme na Slovensku, tak co tu do toho pleties Santu. sak predsa kazdy vie ze u nas darceky nosi Jezisko