Som dokončil štruktúru mojej stránky. Snažil som sa z webu zadarmo vyžmýkať čo to dalo Teraz ma čaká priebežné dopĺňanie http://kaktus.weblahko.sk/
Pozdáva sa vám alebo to mám v mene ľudstva vymazať?
myslel som to pravdaže aj so zalievaním . Kedysi som čítal že na zalievanie je dobrá voda z akvaria má dosť hnojív a je odstáta skúšal som aj tak ale nič uvidím či ešte pomôže jar
Drzim palce, moc pekny konicek, mam znameho, co ma cez 2000 sukulentov...
...napriek tomu, ze Feng Shui je zasadne proti kaktusom, som ich velky milovnik a zopar ich mam, napriek zakazu, doma... uz 20 rokov pestujem tlstice v bonsai urovni, zatial sa drzia...
Trnité kaktusy vytvářejí špatnou energii, avšak umístíte-li je přímo vedle televize nebo počítače, dokážou odklonit jejich nezdravé záření.
To sú keci, nič nehrozí. Apropo, ktorý blázon by dával kaktusy k telke mimo priameho svetla alebo ešte horšie na chodbu ->
je lepší mít raději v prostorech, kterými se pouze prochází nebo se v nich zdržujeme jen kratší dobu, například ve společném vstupním prostoru, na balkoně nebo na chodbě. Zde naše pichlavé rostliny plní především ochrannou funkci.
aj my mame doma..
prvý nám spravil neskutočnú vec, a to napriek tomu že sme ho vôbec nepolievali tak "zvodnatel" proste sa tváril úplne mŕtvo, a pri jeho vyhadzovaní sa prederavil a doslova vytiekol ako balón..
teraz máme heavymetalový.. ma také dlhé biele vlasy na sebe
aj my mame doma..
prvý nám spravil neskutočnú vec, a to napriek tomu že sme ho vôbec nepolievali tak "zvodnatel" proste sa tváril úplne mŕtvo, a pri jeho vyhadzovaní sa prederavil a doslova vytiekol ako balón..
Nejaké hubovité ochorenie. Ak sa to stalo v zime, môže to byť nízka teplota s vysokou vlhkosťou alebo klasická hniloba, príčina preliatie v minulosti a hniloba sa postupne čírila a prejavila až neskôr.
Pochválim sa kontrolným výsevom. Coryphanta už po 4 dňoch vyklíčila (tá najväčšia), Mammillariae a Pseudolobivia tiež, Notocactusy ešte nie (podobne aj 2. kontrolný výsev). Veľka vďaka patrí aj p. Baloghovi za to, že mi konečne po 2 rokoch niekto dodal kvalitné semeno. Od p. Bogoteja mi klíčili len Lithopsy, na tie je on macher Ale možno bola vina len vo mne
Jasne aj kaktusom . Hlavne sa zaujímam o mesemb. Ale v poslednej dobe sa mi zapáčili mexické druhy kaktusov. (ariocarpusy,turbinicarpusy,strombocactusy atd.) Tie prídu na rad po vianociach kedy mi príde nový výsevný aparát. Kľudne hoď viac foto kaktusákov.Rád sa pozriem .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mne sa páčia aj bonsaje ak nevadí že je trochu mimo témy aj som jeden kúpil a už je po ňom - vyschol napriek dennodennému miernemu roseniu
Práve som urobil niečo neuveriťeľné, upravil som .html súbor (script), ktorý vygeneroval program. Z čiernej galérie, som spravil niečo takéto
...napriek tomu, ze Feng Shui je zasadne proti kaktusom, som ich velky milovnik a zopar ich mam, napriek zakazu, doma... uz 20 rokov pestujem tlstice v bonsai urovni, zatial sa drzia...
Dudo: veľa zdaru s bonsajmi
Nejaké hubovité ochorenie. Ak sa to stalo v zime, môže to byť nízka teplota s vysokou vlhkosťou alebo klasická hniloba, príčina preliatie v minulosti a hniloba sa postupne čírila a prejavila až neskôr.
PS: ako vidím, brat zamastil a neočistil objektív
Nech to klíči a rastie...
Jasne aj kaktusom