caute chcem vas poprosit o radu pri vybere outdoorovej kamery, s kamošom mame v plane horske trasy na biku a chceme z toho urobit nejaky zostrih a tak planujeme nejaku kupit... poradte aku
Cau ja mam GoPro Hero4 black a neviem si vybachvalit..jednak koli sirokej ponuke uchytov a na druhej strane kvalite kamery od zakladneho rozlisenia to toci aj 4k (mozno clovek povie ze je to na nic..) Ale priuprave videa mozes 4x nazoomovat obraz a mas stale full hd. Daju sa robit aj spomalene zabery pri FHD 60fps a pri 720p120fps..to uz sice nie je taka kvalita obrazu je tam celkom silny sum ale ak to niekomu neprekaza preco nie..aj softver pre upravu v pc je celkom user friendly..mozno nevyhoda ze to nahrava len mono zvuk ale pri preleteni lesom je to asi nepodstatne.
dôležitým faktorom je tvôj budget a očakávania. Dajú sa kúpiť čínske do 100€, alebo GoPro za pár stoviek.
Akurát včera som kupoval GoPro Hero, je to taký entry level do sveta GoPro.
Ahoj, ja som kupoval sice nie na tieto účely, ale kvôli lyžovaniu ale to asi nie je rozdiel a bola od firmy magicam ak si dobre pamätám názov Ovládať sa dala cez appku z mobilu, takže nebol problém, nemusel som ju dávať dole z prilby. Dokonca sa dajú pozrieť aj videá rovno cez tú aplikáciu. Čo sa mne páčilo bol senzor ktorý pri pohybe zapol kameru a ak nejakú dobu nebolo pohnuté s kamerou, tak sa automaticky vypla. A využil som napr aj spomalené zábery. Skús to obzrieť.
Neviem, či chcem zrovna go pro, teda neviem či chcem do nej toľko investovať :/ aj keď viem, že je dobrá, ale myslím, že aj za menší peniaz môžu byť celkom kvalitné ale ďakujem vám a obzriem si aj ten lamax
Ja mám SJ4000 wifi kupovanú pred rokom z aliexpressu, komplet sadu s 2 baterkami, 16g SD kartou a sadou do auta za 104€ a za tú cenu je fajn, Ale ak chceš kameru čisto iba na bike, zváž niečo drahšie, tieto lacné kamerky sa podľa mňa na bike moc nehodia, nevedia dobre stabilizovať obraz a majú problém so svetelnými prechodmi. Ale ak s kamerkami začínaš a nechceš do toho veľa investovať myslím že budeš spokojný. Ja ju využívam hlavne pri turistike a v aute. . Pár videi mám tu, môžeš pozrieť ak chceš: https://www.youtube.com/user/Matelko1988/videos
Tú Lamax X6 má kamarát, a je to presná kópia SJ 4000, akorát trošku upravili menu a je tam čeština. Čo sa mi ale na nej nepáči je ovládanie menu ,ktoré je horšie ako u SJ 4000 a mali sme problém spárovať ju z aplikáciou v mobile.
Dobré recenzie som čítal na tú Xiaomi čo tu postoval Hack3r. Možno by to nebola zlá voľba.
Inak prehľadaj ešte poriadne fórum, tém o kamerách je tu viacej, tiež na youtube je kopa porovnávacích videi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akurát včera som kupoval GoPro Hero, je to taký entry level do sveta GoPro.
http://shop.gopro.com/EMEA/cameras/hero4-session/CHDHS-101-EU.html
on to ale objednaval z aliexpressu kde mal viac prislusenstva a 2 baterie v cene. original nie fejk samozrejme
http://store.driftinnovation.com/eu/cameras/drift-ghost-s
Tú Lamax X6 má kamarát, a je to presná kópia SJ 4000, akorát trošku upravili menu a je tam čeština. Čo sa mi ale na nej nepáči je ovládanie menu ,ktoré je horšie ako u SJ 4000 a mali sme problém spárovať ju z aplikáciou v mobile.
Dobré recenzie som čítal na tú Xiaomi čo tu postoval Hack3r. Možno by to nebola zlá voľba.
Inak prehľadaj ešte poriadne fórum, tém o kamerách je tu viacej, tiež na youtube je kopa porovnávacích videi...