mam doma 3cm samonafukovacku a tenku penovku. samonafukovacku uz nechcem koli moznosti prepichnutia, na tenkej penovke mi byva chladno od podlahy. ako idealna volba aj ked za vyssiu cenu sa zdala byt thermarest Z-lite - no sklamali ma recenzie - vraj sa rychlo prelezi. Ridgerest ma fajn cenu a podla recenzii je nesmrtelna no po zbaleni je dost velka.
co pouzivate? podmienka je penova, po zbaleni co najmensia velkost, ale v noci nesmie tahat od podlahy + zivotnost
nevie nahodou niekto odporucit nafukovaci lahky vankus? dostupny na slovensku
chod do nejakeho outdoor obchodu a popytaj si EVA-matku. K vyberu su rozne hrubky, sirky, dlzky. Material ten isty ako z-lite alebo ridge-rest, akorat tomu chyba IR-reflexna vrstva a vzduchove komory. Na druhu stranu, vydrzi ti pokial ju nestratis.
Btw, mozem sa spytat na co si daval samonafukovacku ked si ju prepichol?
na bikepacking ma vidis nenapadlo napisat stanos4 este som ju neprepichol no uz ma nebavi obhliadka a cistenie miesta pred polozenim - hlavne po tme. navyse je dost tazka, nebavi ma ranne sfukovanie a balenie lesnypes ano to je ridgerest - to bola alternativa k z-lite az kym som nezbadal aka je velka po zbaleni Srsen tak ja tie moje viacdnovky beriem ako dovolenku pri mori tak trosku toho pohodlia si chcem spravit.
Ale jasne, ale čím viac vecí, tým viac starostí s nimi.
ja som po rokoch už tak zminimalizoval výbavu, že to čo je na fotke + 25l batoh a zvládnem aj týždeň
neboj ja toho moc tiez nenosim - vecer mam takmer prazdne tasky - vsetko na sebe a na zvysku lezim aj preto chcem zmenit karimatku - s penou je menej starosti, no a vankus - bez neho mam problem zaspat, alebo sa v noci budim bohuzial. uz som skusal vselico - tretry pod karimatku, plastovu flasu, oblecenia so sebou nemam tolko ze by som z nich spravil schopny vankus.
Ja som vo svojich trampských časoch dával do spacieho vaku pod hlavu kus molitanu. Hrúbky 2 až 3 cm, rozmer cca. 25x20 cm. Nosil som ho stočený v spacáku. Dlhé roky som to tak používal, tiež som mal problém zaspať na tvrdom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
celta je nesmrteľná + čo príroda dá, mach, lístie a správny výber fleku
Btw, mozem sa spytat na co si daval samonafukovacku ked si ju prepichol?
stanos4 este som ju neprepichol no uz ma nebavi obhliadka a cistenie miesta pred polozenim - hlavne po tme. navyse je dost tazka, nebavi ma ranne sfukovanie a balenie
lesnypes ano to je ridgerest - to bola alternativa k z-lite az kym som nezbadal aka je velka po zbaleni
Srsen tak ja tie moje viacdnovky beriem ako dovolenku pri mori
ja som po rokoch už tak zminimalizoval výbavu, že to čo je na fotke + 25l batoh a zvládnem aj týždeň