!!!
toto by mi úplne stačilo na to, aby som niekoho poslal niekam, ale to nič nemení na tom, že podivný je prístup z obidvoch strán.
nieco aj k teme: predne koleso mas predpokladam na klasicky RU a predpokladam ze tam mas nejaku velmi lacnu vidlicu. sucha ti to preto ze pri niektorych vidliciach a nabojoch je co upnutie to unikatna poloha naboja resp. kotuca
povedal by som že to bol upgrade 200 €urového biku za 100€ takže jeho aktuálna hodnota je 210€
tak sa zastanem ja - ja som s nimi vyriesil co bolo treba k mojej spokojnosti
Ja nadmieru spokojný. Tesne pred víkendom za necelú hodinu vypletené koleso, aby som mohol jazdiť
majko - tie veci si mal skontrolovat uz ked si bike preberal, nie az doma. ale tiez nechapem co za mechanika odovzda nefungujuce brzdy, ktore mal vlastne opravit.
Keďže slovenčinu neovláda, nezmieňuje sa o nej.
stale som nepochopil kde mas problem?
Skor ako zacnes niekoho ociernovat ,si aspon skontroluj co ti urobili a neurobili a ries to na mieste....
Inac uroven tvojej komunikacie je cca 5trieda ZS. tak sa necuduj reakciam na fore
Tu je vidiet tvoj diletantizmus nielen pri pisomnom prejave, ale aj pri preberani... potom spoza klavesnice vypisujes ako velky hrdina a urovnou prvaka na ZS...
tak sa zastanem ja - ja som s nimi vyriesil co bolo treba k mojej spokojnosti
eeehm a takyto mail - nehnevaj sa na mna
možno nechal mastné madlá a gumičky, za to sa ospravedlňuje, ale nemyslí si,
že by vám poškriabal vidlicu, kazeta je preto 8 kolová, pretože náboje na
kotúčové brzdy na 7 kolo sa nevyrábajú, brzdy BRM416 sú najnižší model a nie
sú také kvalitné ako napr. hydraulické.
Mrzí nás to, snažili sme sa Vám vyjsť v ústrety a celý servis sme Vám
naúčtovali len za 7 Eur, normálne by Vás stál podstatne viac.
Tešíme sa na Vašu návštevu. nech sa vam páci ich reakcia
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00