pre niekoho inspiracia pre niekoho spomienka pre niekoho zabijanie casu ak sa nudi. postupne sem budem pridavat "fotky"zo stupani vo francuzskych alpach - prvi dvaja ktori spravne uhadnu nazov stupania ziskaju dobry pocit. stupania sa mozu opakovat ak fotky budu z inej casti uz "pouziteho" stupania.
matt moze odpovedat najskor hodinu po zverejneni obrazku
prve je jednoduche mal by ho vediet uhadnut kazdy podpriemerny fanusik tour de france...
bingo - tak sme Madeleine prezivali asi rovnako. nestava sa mi ze by som chcel hodit bicykel do priekopy a nechat ho tam. 3x za jedno stupanie...
ti co ste navstivili suncycle.sk uz ste tuto fotku videli kedze aj matt ma jednu z rovnakeho miesta. z ktoreho? chapem ze je dost specificka a z nej to identifikuju len ti co odtial tiez fotku maju alebo sa uz o nej predtym bavili...
(sme na druhej serpentine pod vrcholom)
cca posledný 1 km na vrchol...podla climbike 5 percent a na garmine 10, nadaval som neskutočne
btw: Juraj, vdaka za taký thread, aspoň si môžem pospomínat na tú drinu, kopčiská a neskutočné výhlady...aj ked vtedy som ich tak nevnímal
veru ze Bonette. ked v 2000m nad morom je to uz "len" 12km na vrchol... "segment" na obrazku je jeden z TOP zjazdov ktore som zazil rychly prehladny s luxusnym povrchom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ti co ste navstivili suncycle.sk uz ste tuto fotku videli kedze aj matt ma jednu z rovnakeho miesta. z ktoreho?
(sme na druhej serpentine pod vrcholom)
Col d’Izoard?
btw: Juraj, vdaka za taký thread, aspoň si môžem pospomínat na tú drinu, kopčiská a neskutočné výhlady...aj ked vtedy som ich tak nevnímal
Ako pozeram stravu, stale tam drzime zaujimave umiestnenie...v zjazde
(ano na stare kolena uznavam ze "podkovicky" su na karbonove rafky nie uplne idealne a nejaky ten rozdiel tam je v kombinacii s 25mm plastami)
Som ram stal 2 hodiny v kolone.
tak to by som naozaj nehadal na Irsko
Col d'Izoard