Nechcem byt morbidna, ja len, ze ked sa niekomu stalo tiez nieco "fajne", tak ma to snad vytrhne zo sebalutosti a poviem si, tak mozem byt rada, ze sa mi nestalo nieco horsie..
(ak sa to nehodi, pokojne to kompetentni zmazte)
Inak niektore poistovne to ponukaju aj ako doplnok k poisteniu domacnosti, takze pozri doma zmluvu, mozno usetris.
boze kvoli litru tolko papierov, vyondil by som sa na to. Kaslat cele poistovne. Ale hej mas pravdu nebol by to liter ale iba 500sk a aspon 3 hodiny skrateneho zivota.
Keby si mala poistenie zodpovednosti za sposobene skody, tak by ta cena opravy tolko nemusela trapit. Za priblizne 500Sk rocne mas poistne plnenie tusim do 2mil. Potom moze aj tvoj pes trhat deti
Inak niektore poistovne to ponukaju aj ako doplnok k poisteniu domacnosti, takze pozri doma zmluvu, mozno usetris.
Ale inak bolo dneska krasne
a ak bola tak to je skoda, mohla s nami fajne pojazdit ... co to mala za bike? vsimol si niekto?
Edit: hmmm ... skodaaaaaaa (bola si to teda Ty)
A k teme: Ja som raz v PN napalil v slusnej rychlosti do zaparkovaneho auta ... kuuurna to bol sok, ked som sa zviechal zo zeme ... ale stastie, autu ani biku sa nic nestalo (lacnejsie ponaucenie, ale stava sa).
a to si sa jej nevedel prihovoriť? ... omg martin ...