za mna bude SAS (asi) volitelna, az ked odide Sulik. Ten tam uz podla mna robi len skodu. Egoista podobny Matovicovi, neschopny spoluprace s proruskym zameranim. Vylucovacou metodou sa presuvam k PS
Ja by som bol za zrusenie parlamentu a profesionalizaciu vlady a riadiacich pozicii na ministerstvach a dalsich statnych organizaciach. Demokracia je naoko pekna vec, ale pri nezrelosti nasej spolocnosti dobre vidiet, kolko much tento system ma.
za mna bude SAS (asi) volitelna, az ked odide Sulik. Ten tam uz podla mna robi len skodu. Egoista podobny Matovicovi, neschopny spoluprace s proruskym zameranim. Vylucovacou metodou sa presuvam k PS
poprosím vysvetliť to PROruské zamerania ???
ale fakty
sulino bol jediny,ktory vybavil ruske palivo a jednal s okolitymi statmi o jeho prevoze
Mne Sulík nevadí, uvidíme čo Matelko ešte naňho po dovolenkách vytiahne. Proste z výberu čo tam je nemám inú preferenciu.
Tak to, že vybavil palivo je len dobre pre nás, nie?
Ja by som sa tiez hanbil keby som volil mafianov, zlodejov, ruske ku*vy alebo ultrakonzervativnych magorov. Ale vlastne ak je clovek tak vytrety, ze to hodi takej strane, tak sa ani nemoze hanbit, kedze je presvedceny, ze je to spravna volba.
ale fakty
vyhlasenie, ze Krym bude rusky, alebo ze za plyn budeme kludne platit rublami. V roku 2014 bol Sulik jediny v SAS, kto odmietal odsudit anexiu Krymu a vpad ruskych vojsk na Ukrajinu. A ze vseobecne ma Sulik proruske nazory, akurat je v tomto v SAS osamoteny.
Ved toto, kto by mal rozhodovat, kto tie institucie bude riadit.. Malo by to byt ako vo firmach kde su na hladanie novych zamestnancov oddelenia ludskych zdrojov alebo ina forma ? Podla mna, urcite by o tom mali rozhodovat ludia z daneho odboru a formu vyberovych konani este treba domysliet.
Ja by som bol za zrusenie parlamentu a profesionalizaciu vlady a riadiacich pozicii na ministerstvach a dalsich statnych organizaciach. Demokracia je naoko pekna vec, ale pri nezrelosti nasej spolocnosti dobre vidiet, kolko much tento system ma.
ak si nepochopil, čo znamenal tento jeho výrok, tak si nepochopil toho dosť
skus si prečítať s čím idu jednotlivé strany do volieb
nič lepšie (technokratické) ako SASKA som nenašiel
ano RS niekedy chýba demokratické vyjadrovanie
(čo mi mimochodom v osobnej debate aj povedal)"
"áno možno som to mal povedať inak"
To, že chce platiť za plyn rublami neznamená, že je proruský... S tým Krymom je to od neho fail.
evidentne tych failov ma viac. Je to celkom silny argument, aby som kvoli tomu nevolil. O jeho konfliktoch na koalicnych radach hovoria viaceri politici, "sabotovanie" protipandemickych opatreni, nepodporenie ockovania proti Covidu (nie povinneho, len mohli ockovanie ako strana odporucit). Nechcem zniet "matovicovsky", ale povalenie dalsej vlady. Je mi jasne, ze s "trnavskym magorom" to bolo tazke, ale dobre vedel, aky je uz pred zlozenim koalicie. Proste mi pride ako clovek, ktory sa nevie s nikym na nicom dohodnut, na ziadnom kompromise. Napriek tomu su moja 2.volba, keby som sa z nejakeho dovodu rozhodol nevolit PS. Ale mohli byt jasna jednotka, nebyt Sulika. Bez neho by mi viac "sedeli" ako PS, ale predseda je vzdy hlavnou tvarou strany a ma vyznamne slovo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale fakty
Tak to, že vybavil palivo je len dobre pre nás, nie?
Ja by som sa tiez hanbil keby som volil mafianov, zlodejov, ruske ku*vy alebo ultrakonzervativnych magorov.
ale fakty
vyhlasenie, ze Krym bude rusky, alebo ze za plyn budeme kludne platit rublami. V roku 2014 bol Sulik jediny v SAS, kto odmietal odsudit anexiu Krymu a vpad ruskych vojsk na Ukrajinu. A ze vseobecne ma Sulik proruske nazory, akurat je v tomto v SAS osamoteny.
https://www.aktuality.sk/clanok/dPmEpWD/pribeh-richarda-sulika-slon-v-porcelane-ktory-nevydrzal-v-ziadnej-vlade-dnes-sniva-o-ranci-v-australii/
https://www.aktuality.sk/clanok/nzf3x5r/roky-robili-so-sulikom-na-anexii-krymu-nevidel-nic-zle-v-strane-bol-v-teme-ruska-takmer-sam-proti-vsetkym/
Ved toto, kto by mal rozhodovat, kto tie institucie bude riadit.. Malo by to byt ako vo firmach kde su na hladanie novych zamestnancov oddelenia ludskych zdrojov alebo ina forma ? Podla mna, urcite by o tom mali rozhodovat ludia z daneho odboru a formu vyberovych konani este treba domysliet.
ty si z občianského tribunálu bo čo?
ak si nepochopil, čo znamenal tento jeho výrok, tak si nepochopil toho dosť
skus si prečítať s čím idu jednotlivé strany do volieb
nič lepšie (technokratické) ako SASKA som nenašiel
ano RS niekedy chýba demokratické vyjadrovanie
(čo mi mimochodom v osobnej debate aj povedal)"
"áno možno som to mal povedať inak"
evidentne tych failov ma viac. Je to celkom silny argument, aby som kvoli tomu nevolil. O jeho konfliktoch na koalicnych radach hovoria viaceri politici, "sabotovanie" protipandemickych opatreni, nepodporenie ockovania proti Covidu (nie povinneho, len mohli ockovanie ako strana odporucit). Nechcem zniet "matovicovsky", ale povalenie dalsej vlady. Je mi jasne, ze s "trnavskym magorom" to bolo tazke, ale dobre vedel, aky je uz pred zlozenim koalicie. Proste mi pride ako clovek, ktory sa nevie s nikym na nicom dohodnut, na ziadnom kompromise. Napriek tomu su moja 2.volba, keby som sa z nejakeho dovodu rozhodol nevolit PS. Ale mohli byt jasna jednotka, nebyt Sulika. Bez neho by mi viac "sedeli" ako PS, ale predseda je vzdy hlavnou tvarou strany a ma vyznamne slovo.