Nie som si teraz isty, ako si to myslel. Ci ironicky(ze sa na nich zasmejes) alebo normalne (ze s nimi sympatizujes);-) Ale v podstate je to jedno.
Myslel som to uplne normalne.
Tak to som nepochopil... Riaditeľ zdravotnej poisťovne a vyštudovaný doktor nie je z branže?
Tomu sa ani necudujem, ze si to ty nepochopil.
jj, presne tak som to myslel.
Samozrejme, urobilo mi to radosť a dobre na duši. Hneď sa mi lepšie spalo.
Tak to som nepochopil... Riaditeľ zdravotnej poisťovne a vyštudovaný doktor nie je z branže?
Neviem, prečo by som si mal dopisovať cez SS keď som návštevníkom tohto fóra.
BTW, Valentoviča sa nezastávam, možno práve pre názory Smeru a HZDS na smerovanie zdravotníctva budem o mesiac-dva postávať na úrade práce. Uvidíme...
Nie som si teraz isty, ako si to myslel. Ci ironicky(ze sa na nich zasmejes) alebo normalne (ze s nimi sympatizujes);-) Ale v podstate je to jedno.
velmi pekne povedane. suhlas
No ja s vami tentokrat tak jednoznacne nesuhlasim. Je pravda, ze podnik moze riadit aj niekto, kto celkom nerozumie, co sa vlastne v nom robi. Ale nemoze riadit niektore specificke ministerstva, ako napr. Min. spravodlivosti, zahr. veci, obrany a aj zdravotnictva. Konkretne zdravotnictvo : Zdravie nie je bezny tovar a plati tu kopec obmedzeni (ustava, hippokratova prisaha, rozne zakony, ...). Podla mna, je tu omnoho tazsie aplikovat rovnake metody ako v inych odvetiach. Treba mat hlavne cit pre vec a prehlad, co sa da a co nie.
Ale to je len moj laicky nazor, pretoze ekonomiu som nikdy nestudoval
prave dnes toto spominal moj ujo(asi pred rokom ho vykopli).
velmi pekne povedane. suhlas
Ale pacia sa mi take tie tvoje zdrave nazory co som si tu precital.
Ja som sa bavil s Borisom a tym som myslel presne to, ze ak je to rezort zdravotnictva, tak je logicke, ze to bude robit niekto kto je z brandze
Inak ta nechapem, ja som ti napisal, ze ked mas nejaky problem, aby si mi napisal SS.
Celkovo som z novej vlady trosicku sklamany - hlavne prepojenie Kalinak - Pociatek sa mi zda podozrive. Zacinam hlavne pochybovat o tom, ci bude Fico dostatocne silny ...
Joko ma predbehol pocas toho, ako som pisal svoj prispevok - takze z casti sa opakujeme. Musim s nim len suhlasit ...
Však Spoločná zdravotná poisťovňa je štátna, jej generálneho riaditeľa vymenoval minulý minister zdravotníctva. Keď si ho berie minulá opozícia a terajšia koalícia, tak asi niečo vie. Minulý rok stála Spoločná zdravotná poisťovňa pred krachom, tento rok to nie je žiadny zázrak, ale z najhoršieho je von. Kto ju vytiahol z brindy? Minister zdravotníctva? Riaditelia nemocníc? Nejaký doktor z ambulancie? Mamička z domácnosti? Alebo menežment poisťovne, ktorý bol hodne obmenený?
Valentoviča nepoznám, možno bude ešte väčší divočák ako Zajko, ale odsudzovať ho len preto, že je predsedom predstavenstva zdravotnej poisťovne? Na to treba Roota!
Prečo sa neobúvaš do Jahňátka? To bol riaditeľ Plastiky a tú vlastní Širokého partia... Či ten akože zabudne sa svojich bývalých parťákov a nebude im prihrávať štátne zákazky?
To iste sa pytam teraz ja. Ako moze robit ministra clovek, ktory je priamo napojeny na jednu zo zdravotnych poistovni a dokonca je jej sef?
no ne tak uplne.. ti firmy bud pretiahnu zasa niekoho ineho alebo viac vytazia ostavajuci tim.. pripadne na tie posty stiahnu cerstvych absolventov, lenze ty by sa zamestnali aj bez nich.. problem zamestnanosti ma uplne ina skupina ludi, takze ak vyjde rocne 1000 technikov tak 980 rovno zo skoly bezproblemov nastupi do podnikov aj bez novych investorov..
proste ty super investori neriesia nezamestnanost tak ako sa to prezentuje..
od septembra
prave to bolo na exprese...
Mal by sa viac snazit. Tych usetrenych 20 korun rocne ma nezachrani.
od septembra
prave to bolo na exprese...
no ja by som len k tomu zamestnaniu.. ono ta hlaska cim stale ohurovali ludi ze vytvorili novych 1500 pracovnych miest je tak trocha ofajc.. pretoze z tych 1500 miest je pre bezne obyvatelstvo tak 500 mozno (ak vobec tolko) a zvysnych 1000 miest sa obsadi odbornikmi ktory uz robia inde (t.j. maju zamestnanie ale tu im daju lepsie podmienky), pripadne vysokoskolakmi (ktory nemaju problem sa zamestnat pretoze su to vacsinou technicke smery ktore su ziadane).. takze novych pracovnych miest pre ludi neni 1500 ale len 500, zvysnych 1000 je pretahovanie z inych podnikov...
K Slotovi. Ja stale pochybujem o objektivite poslednych volieb primatora. Nemal protivnika a ostatni su aj tak prilis na neho napojeny. A stale je umoznene volit aj starsiemu sfanatizovanemu obyvatelstvu naucenemu na diktatorov. Vymenou primatora sa v Ziline aj tak vela nezmeni, v rukach ju bude mat stale ten isty clovek.