Nie som nadseny touto temou a nechcem sa do nej zapajat ale este na rozlucku s temou - co to je povaha naroda? Ako sa to meria? Kto ju schvaluje? Aka je povaha slovenskeho naroda?
Madari, zial z povahy tohto naroda to vyplyva.
NIIIIIIIKDYYYYYY!!!!!!!!
2-Súdite Slotu, ale on nikdy neprevrátil kabát ako niektorí.Kto z Vás sa neožral a neurobil nejakú blbosť-on je pod drobnohľadom a preto je to také okaté.Ja osobne mám radšej ľudí-čo na srdci to na jazyku a nie takých čo Ti vrazia nôž do chrbta.Žilinčania málo pre Vás urobil?
3-Nehádžte všetkých maďarov do jedného vreca-zlú krv tu robia maďarskí politici a nie obyčajní ľudia.A Tí čo sa bijú do pŕs sú väčšinou pomaďarčení slováci-tupci akých je všade na svete neúrekom.Žijem v Rima Szombat 40 rokov,som Slovák a problém maďar kontra Slovák sa asi 100x viac preberá v Žiline ako tu-tu má tak tretina ľudí existenčné problémy.A za maďarskou hranicou Vás každý privíta s úsmevom-tam felvidék neriešia vôbec.
4-Čo môžu deti ako Flashbang vedieť o politike a živote-niekedy je lepšie mlčať ako hovoriť hlúposti
pista....oka, nerad by som aby si to zobral zle....ale serme teda na hranice, nech je to bez nich....povedz toto niekde v zahranici a poslu ta vies kam...tu nejde o hranice, hranice a staty su vytvorene na to, lebo ludia potrebuju niekoho kto by ich viedol a podla toho co hovoris, keby sme nemali hranice, mal by mat svet len jednu vladu....nemyslis, ze by to bolo povedzme troska nemozne?? nemyslis, ze by sa to rovnalo v podstate anarchii???
no skor by som povedal, ze si myslel len zrusenie juznej hranice, ale samo to je len moj pocit, ze
tak ako madari si chcu uchovat svoje uzemie, tak aj slovaci, tak preco nam to stale zazlievate??? ved je to normalne A PRIRODZENE!!! ak sa pozries do rise nielen zvierat, uvidis tam uplne ten isty princip
Podla mna, ked tu bude vladnut aj boh alebo coperfield aj tak sa niekto bude stazovat a nikdy nebude dobre...o Madaroch mam vytvoreny nazor a zatial nemam dovod ho menit a kludne by som zvoli aj SNS.
2asphalt myslim, ze baskovia su trosku iny pripad. to skor kebyze napr. portugalci v minulosti okupovali spanielov a teraz tam zostala nejaka portugalska mensina...a ti zacnu bojovat a presadzovat veci vyhodne pre nich. skratka hruza. aj podla mna je Bugar inteligentny politik aj clovek, ale ma vela blbych kolegov a este blbsie madarske babky... kebyze som napr. madar a zijem v SR a nieco sa mi nepaci, preco nepojdem niekde do r..i inam??? najskor by som asi isiel na "rodnu hrudu", nie? nech nechaju SR Slovakom a nech si papriku pestuju tam, odkial aj prisli.
pali....suhlas s tebou....vyjadril si moje pocity...
Podla mna, ked tu bude vladnut aj boh alebo coperfield aj tak sa niekto bude stazovat a nikdy nebude dobre...o Madaroch mam vytvoreny nazor a zatial nemam dovod ho menit a kludne by som zvoli aj SNS.
2asphalt myslim, ze baskovia su trosku iny pripad. to skor kebyze napr. portugalci v minulosti okupovali spanielov a teraz tam zostala nejaka portugalska mensina...a ti zacnu bojovat a presadzovat veci vyhodne pre nich. skratka hruza. aj podla mna je Bugar inteligentny politik aj clovek, ale ma vela blbych kolegov a este blbsie madarske babky... kebyze som napr. madar a zijem v SR a nieco sa mi nepaci, preco nepojdem niekde do r..i inam??? najskor by som asi isiel na "rodnu hrudu", nie? nech nechaju SR Slovakom a nech si papriku pestuju tam, odkial aj prisli.
to je co za nazor? napriklad. Ja sa ti znazim vysvetlit ze narodnostne mensiny su vsade a bojuju za svoje prava-co ty tvrdis ze sa vo vraj vyspelom svete nedeje. Preto pisem o Baskoch-ti to robia trosku inym sposobom. Ku katalancom... http://www.sme.sk/c/2769861/Katalanci-p ... tatut.html . Tym ze madari maju vlastny stat nechces dufam povedat, ze maju ist za Dunaj? To su co za teorie?? Su Madari a nie Slovaci, rozumies? Tak ako ty si Slovak a nie martan. A SNS je zalozena len na nenavisti voci jednemu etniku. Preto sa nikdy nemozem s nou stotoznovat. Za toho fasistu sa ospravedlnujem
asphalt...problem ale neni v tom, ze madari bojuju za svoje PRAVA ako ty pises, ale ak si si nevsimol, tak madari poslednych par rokov bojuju za svoje PRIVILEGIA a to je rozdiel!! povedz mi, kde inde, ci vo vyspelej europe alebo v usa, australii a pod., kde by si to mohli dovolit???
kamaratko, tak by s nimi (a s kazdym kto by to skusal) vymietli, ze by ani nestihli mrknut....sa divim, ze my slovaci sme tak slepy a ze nevieme co znamena narodna hrdost!! a tym teraz nemyslim, ze slota na hrad OKA!
a ked sme u toho, co to je za stat, kde zavolas na ministerstvo a v telefone sa ti ozve ako privitanie "tesik" ci ako sa to pise???:-)))
toto je pre slovakov hanba, a ver tomu, ze sa aj zahranicie na tom dobre smeje....ze sme taky hmm "LOAJALNY":-)))
som nepisal ze nadavas na mna, ale na neho...a hovoril som to v neurcitku....ak si si vsimol:-)
to je co za nazor? napriklad. Ja sa ti znazim vysvetlit ze narodnostne mensiny su vsade a bojuju za svoje prava-co ty tvrdis ze sa vo vraj vyspelom svete nedeje. Preto pisem o Baskoch-ti to robia trosku inym sposobom. Ku katalancom... http://www.sme.sk/c/2769861/Katalanci-p ... tatut.html . Tym ze madari maju vlastny stat nechces dufam povedat, ze maju ist za Dunaj? To su co za teorie?? Su Madari a nie Slovaci, rozumies? Tak ako ty si Slovak a nie martan. A SNS je zalozena len na nenavisti voci jednemu etniku. Preto sa nikdy nemozem s nou stotoznovat. Za toho fasistu sa ospravedlnujem
Tesi ma, ze si svoj vyrok vzal spal, hoci fasista som este nebol.
Myslim, ze si prestrelil. Keby si poriadne cital, tak vies, ze ja nacionalisticke a tzv. narodnostne strany nemusim. Je to a to zopakujem znova - prezitok. Kym , ale bude SMK, tak bude aj SNS - so Slotom, ci bez. Neviem o tom, ze by baskovia a katalanci mali vlastny stat, co madari maju.
Pokial si dobre pamatam, tak sa Slota kvoli tomuto sudil a ten sud vyhral. Dennik, co to napisal, sa mu musel ospravedlnit a zaplatit mu tusim slusne odskodne. Len sa o tom nepisalo tak ako sa pisalo o jeho "curani z balkona" ...
Mimochodom, kazdy politik, ktory ziska 12 % vo volbach a x rokov je primatorom Ziliny nemoze byt neschopny. To, ze je to hulvat a ze 80 % ludom je nesympaticky, nie je pre neho dolezite - dolezite je pre neho ziskavat si svojich volicov.
Smer volili vsetci laviciari - byvali volici SDL (este pred jej rozpadom), kedze je to jedina strana orientovana dolava. Pravdebodobne ziskal aj cast volicov HZDS. Je tazke presvedcit obycajnych ludi, ze Dzurindova vlada bola dobra - co z toho, ze priemerna realna mzda stupa (omnoho lepsie by bolo porovnavat median a nie priemer) a ze mame pekny ekonomicky rast a robime kopec reforiem, ak tvoj plat realne nerastie, ci dokonca klesa (inflacia, rozne poplatky, ...), prip si nezamestany a nemas sancu najst si novu robotu. Ak bude Fico vo vlade, bude musiet byt uspesny, aby si tychto volicov udrzal. V BA vela volicov nemal - ak zarabas nadpriemerne, mas zamestananie a si zdravy, tak budes volit radsej pravicu ako lavicu - nepotrebujes solidaritu