Ahojte ludia, toto je trosku mimo misu ale aj tak by ma zaujimalo ake tu mame nazorove zlozenie ludi. Takze smelo, koho by ste volili, keby boli volby tento vikend ?
Fakty hovoria, ze tato vladna koalicia prehrala volby, co sa dalo predpokladat. Otazka znie, ci budu schopni niekoho z ostatnych politickych subjektov presvedit, aby s nimi vytvoril vladu (najpravdepodobnejsie s HZDS). Ak sa im to nepodari, tak budu nove kombinacie typu:
zijeme... co by sme nezili...
robime co nas bavi a uspokojuje = bajkujeme...
mame co jest mame priatelov... neviem co viac mozme chciet...
v takom somalsku nieje na com bajkovat a nie je ani co jest...
a v konecnom dosledku to ze kto sedi vo vlade tvoj zivot ovplyvnuje tak na 1 percento.. zvysnych 99 je na kazdom z nas...
HZDS dosiahla hovnove % a ich hlasovacia vaha je ohovne... ale pri tvorbe moznej koalicie bude to hovno rozhodujuce.. a oni to vedia a budu sa hrat na sefov a podlamna nebudu nakloneny kompromisom, a pojdu tvrdo po svojom... s ich % je im asi jedno ci koalicia alebo opozicia...
skor ma zaujima co planuje ficmen.. dzurinda ee, meciar ee, sns+smk spolu ee, kdh povedalo ze si nevie predstavit zladenie programov s nimi.. zeby lamka nakonec konecne vyhral volby s 30% a hovno z toho.. neviem ci by toto predychal..
HZDS dosiahla hovnove % a ich hlasovacia vaha je ohovne... ale pri tvorbe moznej koalicie bude to hovno rozhodujuce.. a oni to vedia a budu sa hrat na sefov a podlamna nebudu nakloneny kompromisom, a pojdu tvrdo po svojom... s ich % je im asi jedno ci koalicia alebo opozicia...
skor ma zaujima co planuje ficmen.. dzurinda ee, meciar ee, sns+smk spolu ee, kdh povedalo ze si nevie predstavit zladenie programov s nimi.. zeby lamka nakonec konecne vyhral volby s 30% a hovno z toho.. neviem ci by toto predychal..
no potom by som povedal len BOHU VDAKA
....ficko mi trosku vyzorom ale aj spravanim pripomina Dobreho Vojaka Svejka.......no nie je tak???
mam silnu averziu voci jeho lavicovej politike...ved on chce vlastne uspesnych ludi trestat za to ze nespadaju do obycajneho priemeru ci podpriemeru....
aj ked si myslim ze dzurinda ma za usami az az, mal by byt minimalne clenom koalicie ak nie veducou stranou....BOH OCHRANUJ SLOVENSKY NAROD!!........premier FICO= MECIAR junior.....a to je tak krok do prdele....
nikto este nevidel vladnut Fica a uz nad nim zalamuju ruky...niezeby som sa ho zastaval, ale nepacia sa mi predcasne vyjadrenia...dajme mu osem rokov ako malo SDKU a potom mozeme porovnavat, co bolo lepsie.
nikto este nevidel vladnut Fica a uz nad nim zalamuju ruky...niezeby som sa ho zastaval, ale nepacia sa mi predcasne vyjadrenia...dajme mu osem rokov ako malo SDKU a potom mozeme porovnavat, co bolo lepsie.
svata pravda. sak ani o bikerovi sa neda povedat ci je dobry dokym ho neuvidime jazdit
tak Vam poviem............. este nemam vek, aby som mohol volit, ale budem maximalne spokojny, ked tam nebudu madari a komanci.....
Musíš urobiť tvrdšie vyhlásenie. Napríklad Janko Slota povedal, že ak SMK bude vo vláde tak odstúpi z vedenia SNS. Takže ty by si mohol trebárs povedať: Ak bude SMK vo vláde zahodím svoj bike do potoka
PS: držím všetky palce aby SMK vo vláde bola a Janko Slota splnil svoje slovo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fakty hovoria, ze tato vladna koalicia prehrala volby, co sa dalo predpokladat. Otazka znie, ci budu schopni niekoho z ostatnych politickych subjektov presvedit, aby s nimi vytvoril vladu (najpravdepodobnejsie s HZDS). Ak sa im to nepodari, tak budu nove kombinacie typu:
Smer-SNS-HZDS
Smer-KDH-SMK
Smer-KDH-SNS
Smer-SDKU-SNS
...
V pripade nejasnosti v buducej vlade, kontaktujte Sibylu.
Na uplne inom fore mi kedysi Jaro Filip poskytol pravo na udelovanie titulu "Humorista dna". Neberte to ako OT ak ho udelim raz aj tu za tento vyrok.
ze koalicia bude vyzerat nasledovne
SDKU+KDH+SMK+HZDS (bez Meciara)
ze koalicia bude vyzerat nasledovne
SDKU+KDH+SMK+HZDS (bez Meciara)
To by bolo super!
robime co nas bavi a uspokojuje = bajkujeme...
mame co jest mame priatelov... neviem co viac mozme chciet...
v takom somalsku nieje na com bajkovat a nie je ani co jest...
a v konecnom dosledku to ze kto sedi vo vlade tvoj zivot ovplyvnuje tak na 1 percento.. zvysnych 99 je na kazdom z nas...
no KDH a HZDS mali proti sebe velmi ostre vyjadrenia, takze by sklamali svojich volicov tym, ze by porusili svoje dost jasne principy...
no KDH a HZDS mali proti sebe velmi ostre vyjadrenia, takze by sklamali svojich volicov tym, ze by porusili svoje dost jasne principy...
presne tak. ta koalicia podla mna nema sancu. ale bude to este fakt zaujimave.
no potom by som povedal len BOHU VDAKA
....ficko mi trosku vyzorom ale aj spravanim pripomina Dobreho Vojaka Svejka.......no nie je tak???
mam silnu averziu voci jeho lavicovej politike...ved on chce vlastne uspesnych ludi trestat za to ze nespadaju do obycajneho priemeru ci podpriemeru....
aj ked si myslim ze dzurinda ma za usami az az, mal by byt minimalne clenom koalicie ak nie veducou stranou....BOH OCHRANUJ SLOVENSKY NAROD!!........premier FICO= MECIAR junior.....a to je tak krok do prdele....
svata pravda. sak ani o bikerovi sa neda povedat ci je dobry dokym ho neuvidime jazdit
Musíš urobiť tvrdšie vyhlásenie. Napríklad Janko Slota povedal, že ak SMK bude vo vláde tak odstúpi z vedenia SNS. Takže ty by si mohol trebárs povedať: Ak bude SMK vo vláde zahodím svoj bike do potoka
PS: držím všetky palce aby SMK vo vláde bola a Janko Slota splnil svoje slovo.