odkedy mam novy bike (april 2006) tak som plaste este nemenil, ale vsimol som si, ze zadny je viac vydrety jak predny. Niekedy v lete, alebo na jesen (podla toho, kolko mi este vydrzia) by som chcel nieco nove, ale este neviem presne, asi nejake Maxxis alebo Ritchey, mozno Schwable
Hmm ... a stihas to financne utiahnut ? osobne ma do toho nic, ale ak nemas k teme co povedat, tak naco do nej pises ? nepamatam si pravidla naspamat, ale nespomina sa tam nieco o nadavani si a osocovani sa ? (alebo si to mylim zo zasadami slusneho spravnia sa ? neviem uz, ta skleroza je hrozna vec )
musis natrafit na dobri plast ak chces aby ti vydrzal dlhsie a tiez musis vediet jazdit aby ti vydrzal
tak tak mas pravdu da sa zodrat aj zatizden ked budem brzdit ako blazom vsade kam pojdem ale to je na co dobre radsej davat pozor a opatrne aj ked je pravda ze niekedy treba zzabrzdit
Ja by som si to dovolil este trochu upresnit, lebo som zvedavy aj ja. Takze kolko kilometrov vam vydrzia jednotlive typy plastov? (na sezony sa to dost tazko obejktivne porovnava kedze kazdy najazdi ine mnozstvo km). Uvedte pls. presny typ a ak sa robi v roznych tvrdostiach zmesi, tak aj zmes. Som zvedavy hlavne na Schwalbe Racing Ralph a Nobby Nic ak niekto mate "odmerane".
Napr. ja mam momentalne obute plasteHutchinson Python New Generation Air Light 2,0 a zatial maju cca 2600 km. Zadny uz strednu cast dezenu straca, takze v najblizsej dobe asi prehodim predny dozadu a naopak a trufam si zvladnut na nich takto celkovo cca 4000 km (viac toho asi nezvladnu, resp. potom uz nebudu mat v terene dostatocne vlastnosti a budu paradne ako semislicky na cestu).
tak ze si to ty.Conti Vapor:2500km a dezen je celkom v poriadku ale odlepila sa cast s patkou od plastu na jednom mieste(neviem ako by som to opisal.vyzera to ako keby brzdova gumicka suchala o plast.problem je v tom ze mam kotuce).Nokian NBT 2.1 asi 1500km a je z neho semislick.oba pouzivane vzadu.
priemerne: 2,5 za rok
Maxxis highroller 2,35 asi 300km(iba z kopca) a este funguje
Maxxis highroller 2,10 este ho mam stale ma viac ako 3/4 roka
Michelin AllMountain mal malo, roztrhol sa hovado...
Kenda Kinetics 2,10 mam ju uz 3/4 roka a este drzi...
Niekedy nechapem taktiku ludi menit plaste. Hlavne ked je zadny zodraty dat ho dopredu. Podla mna nezmysel. Prave ako ubuda vzor / odpor vzadu tym lepsie sa slape a naopak, v predu je kvalita dezenu rozhodujuca pri kontrole biku. Jedine ospravedlnenie su uphillove orgie v terene, kde je nutne mat 100% grip.. tym netrvdim ze si dozadu kupujem slick. Ale urcite nemenim ak je vzadu viac zodraty za predny a nepochopim ludi co v predu jazdia takmer na slicku
continental vapor 2.1 vydrzali asi 3000km
maxxis ignitor a dynomite 2.3 len 1500km...
a k tomu zodieraniu zadneho plasta skor ako predneho asi tolko, ze u seba som to nespozoroval. vacsinou ich zoderiem sucasne, ale ono to bude asi aj o tom kto ako pouziva brzdy...
Som zvedavy hlavne na Schwalbe Racing Ralph a Nobby Nic ak niekto mate "odmerane".
Nobby nic mam vzadu cca od polovice leta(odhadujem takych 1500km a zatial nepozurujem znamky opotrebovania, v predu specialized enduro, plati to iste, ako pre schwalbe... je ale pravda, ze sa snazim vyhybat asfaltu ako cert krizu a v lese sa plaste moc nezvyknu drat...naproti tomu predtym som mal hutchinson bulldog, a tie po rovnakom pocte km boli takmer bez dezenu
Niekedy nechapem taktiku ludi menit plaste. Hlavne ked je zadny zodraty dat ho dopredu. Podla mna nezmysel. Prave ako ubuda vzor / odpor vzadu tym lepsie sa slape a naopak, v predu je kvalita dezenu rozhodujuca pri kontrole biku. Jedine ospravedlnenie su uphillove orgie v terene, kde je nutne mat 100% grip.. tym netrvdim ze si dozadu kupujem slick. Ale urcite nemenim ak je vzadu viac zodraty za predny a nepochopim ludi co v predu jazdia takmer na slicku
Dijck, to, ze ma nevies pochopit, bude mozno tym, ze jazdime kady trochu iny styl. Keby som jazdil to co Ty, tak by som sa ani ja nevedel pochopit , kedze na zadny plast mozem viac-menej kaslat a dolezity je pri technickych pasazach a brzdeni hlavne grip na prednom, ale kedze jazdim so skupinkou ludi, kde priorita je dostat sa co najskor hore a nie dole a aj napriek polozodratym Pythonom patrim v zjazde v pohode medzi prvych, tak mi taketo riesenie momentalne zmysel dava.
Necitim momentalne potrebu kupovat dalsi novy plast na predne, prehadzovat trochu zjazdeny plast z predu dozadu a viac zjazdeny zadny plast odlozit bokom, kedze tie plaste zatial XC styl v pohode zvladaju. Je pravda, ze ak prehodim zadny dopredu a naopak, tak budem davat trosku väcsi pozor pri brzdeni a v zjazdoch vseobecne, stale vsak budem medzi tymi xc manikmi patrit pri jazde dole kopcom medzi tych rychlejsich. Vlastne obhajovat sa nepotrebujem a viem co robim, takze snad Ti to pomoze pozriet sa na to teraz z ineho uhla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hmm ... a stihas to financne utiahnut ? osobne ma do toho nic, ale ak nemas k teme co povedat, tak naco do nej pises ? nepamatam si pravidla naspamat, ale nespomina sa tam nieco o nadavani si a osocovani sa ? (alebo si to mylim zo zasadami slusneho spravnia sa ? neviem uz, ta skleroza je hrozna vec
tak tak mas pravdu da sa zodrat aj zatizden ked budem brzdit ako blazom vsade kam pojdem ale to je na co dobre radsej davat pozor a opatrne aj ked je pravda ze niekedy treba zzabrzdit
Ja by som si to dovolil este trochu upresnit, lebo som zvedavy aj ja. Takze kolko kilometrov vam vydrzia jednotlive typy plastov? (na sezony sa to dost tazko obejktivne porovnava kedze kazdy najazdi ine mnozstvo km). Uvedte pls. presny typ a ak sa robi v roznych tvrdostiach zmesi, tak aj zmes. Som zvedavy hlavne na Schwalbe Racing Ralph a Nobby Nic ak niekto mate "odmerane".
Napr. ja mam momentalne obute plaste Hutchinson Python New Generation Air Light 2,0 a zatial maju cca 2600 km. Zadny uz strednu cast dezenu straca, takze v najblizsej dobe asi prehodim predny dozadu a naopak a trufam si zvladnut na nich takto celkovo cca 4000 km (viac toho asi nezvladnu, resp. potom uz nebudu mat v terene dostatocne vlastnosti a budu paradne ako semislicky na cestu).
Maxxis highroller 2,35 asi 300km(iba z kopca) a este funguje
Maxxis highroller 2,10 este ho mam stale ma viac ako 3/4 roka
Michelin AllMountain mal malo, roztrhol sa hovado...
Kenda Kinetics 2,10 mam ju uz 3/4 roka a este drzi...
maxxis ignitor a dynomite 2.3 len 1500km...
a k tomu zodieraniu zadneho plasta skor ako predneho asi tolko, ze u seba som to nespozoroval. vacsinou ich zoderiem sucasne, ale ono to bude asi aj o tom kto ako pouziva brzdy...
zato balon python sa v zadu celkom drzi
Nobby nic mam vzadu cca od polovice leta(odhadujem takych 1500km a zatial nepozurujem znamky opotrebovania, v predu specialized enduro, plati to iste, ako pre schwalbe... je ale pravda, ze sa snazim vyhybat asfaltu ako cert krizu a v lese sa plaste moc nezvyknu drat...naproti tomu predtym som mal hutchinson bulldog, a tie po rovnakom pocte km boli takmer bez dezenu
Dijck, to, ze ma nevies pochopit, bude mozno tym, ze jazdime kady trochu iny styl. Keby som jazdil to co Ty, tak by som sa ani ja nevedel pochopit
Necitim momentalne potrebu kupovat dalsi novy plast na predne, prehadzovat trochu zjazdeny plast z predu dozadu a viac zjazdeny zadny plast odlozit bokom, kedze tie plaste zatial XC styl v pohode zvladaju. Je pravda, ze ak prehodim zadny dopredu a naopak, tak budem davat trosku väcsi pozor pri brzdeni a v zjazdoch vseobecne, stale vsak budem medzi tymi xc manikmi patrit pri jazde dole kopcom medzi tych rychlejsich.