uz dlhsiu dobobu pozorujem komunikaciu zaujemcov ktory reaguju na moje inzeraty (vseobecne nie len na mtbiker).
asi uz starnem a doba ma zacala predbiehat, ale pride mi to divne.
inzerat nie je vonku ani 24h a uz pisu borci:
"za xxx si ho beriem." ziadny podpis ziadne ahoj, ale seriem na to nie sme kamarati, a moze to tak aj zostat...
keby to tam viselo 3 mesiace tak to asi pochopim, ze chce kady predat co najdrahsie a kazdy zas chce kupit najlacnejsie tomu plne rozumiem, ale musim sa doslovne nutit k napisaniu odpovede (vobec nejakej) a slusnej.
som jediny alebo mate niekedy podobny pocit aj vy? mozno robim nieco zle? propadne mi vysvetlite ako to teraz funguje aby som vedel, ked to pochopim prestane ma to trapit.
Dva "hajlajty" za posledne tyzdne co som zazil boli:
1) telefonat ze si pre inzerovanu vec pan pride autom z Novych Zamkov, a teda kvoli tejto skutocnosti by chcel odo mna aby som spustil z ceny. Spytal som sa ho ci si pyta zlavu aj ked ide autom do Tesca nakupovat. Zlozil.
2) pan sa so mnou dohodol na prevzati, komunikacia dovtedy v pohode, ked prisiel podal mi nizsiu sumu so slovami ze len tolko mu bankomat dal. Velmi sa rozculil ze mu vec nepredam a to ani ked dolozi na povodnu sumu v inzerate. Vysvetlil som mu ze mna presne tak rozculil pred minutou.
Ach jo...