ako ste na tom s kondickou po zime???.....priznam sa ze ja dost biedne.... ....snazim sa teraz ziskat ju spat postupnymi treningami ale trosku bude trvat kym ju ziskam spat
no ja som na tom podobne ale to je kazdy rok takze si s tym nelamem hlavu, teraz sa viac zničim pri hokejbale ako na biku tam si aspon trochu oddychnem a zregenerujem, i ked občas sa vynaháňam, ale netreba to preháňať. najhoršie je to v pondelok to ma v robote všetko boli.
Fuu ja neviem ale nejaku vacsiu zmenu som nezbadal.... bohu vdaka, ale stale mi to nestaci... vlastne asi so svojim vykonom nebudem nikdy spokojny. V zime som chodil sem tam behat a kazdy tyzden hokej....
no ja som obcas cez zimu kazdy druhy den vyskocil na rotoped takze to nie je az take zle a som cital ze niekto tu hra aj hokejbal? hras v zirafa lige? lebo mi hrame v topolcanoch ale este za ziakov ak to precitas ozvy sa inak to je tiez dobry trening neverili by ste ako sa tam da ubehat 3 * 10 minut a ustanes ako po dvoch zapasoch vo futbale skuste
Ja som na tom vcelku ok.Pravidelne som jazdil aj cez zimu a od decembra mám najazdeních cca 600-650km.Posledné dva týždne som bol každý den na biku a prišiel som na to že som sa o hodne zlepšil oproti minulej sezone (ešte prestat fajčit a bude to bezchybné)
Ja som na tom vcelku ok.Pravidelne som jazdil aj cez zimu a od decembra mám najazdeních cca 600-650km.Posledné dva týždne som bol každý den na biku a prišiel som na to že som sa o hodne zlepšil oproti minulej sezone (ešte prestat fajčit a bude to bezchybné)
to accipitier: pekne! to znamená, že ked prestaneš tahať tak zlepšís tlak - na pedále a budú horieť gumy. držím palce
občas som vybehol aj do snehu, blata, ale len cca 200km. kondička v pr..., možno na 40% konca minulého roku. Idem si ju preveriť na Up-Hill
No ja som celkom milo prekvapeny ale u mna je to celkom pohodicka. Trosku problemy s dychom ale nohy celkom pohoda, zvladaju to celkom slusne. Ale citim ze by to mohlo byt aj o cosi lepsie zatial to boli len kratke trasky a kratke stupania takze uvidime zajtra pozajtra to budem mat novosezonnu previerku na Styri chotare kto pozna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale mohlo by to byt aj lepsie
to accipitier: pekne! to znamená, že ked prestaneš tahať tak zlepšís tlak - na pedále a budú horieť gumy.
občas som vybehol aj do snehu, blata, ale len cca 200km. kondička v pr..., možno na 40% konca minulého roku. Idem si ju preveriť na Up-Hill
Ked mas teraz 40% z minuleho roku, tak teda dakujem pekne - uz vidim, ze ked nabuduce niekde s nami vyrazis, tak asi zomriem na pol ceste.
Momentálne sa bojím Up-Hilla, lebo ten neodpustí nič
uvidime co poviem po sele