ak myslíš z Líšky po žltej tak ja ano.... je tam fakt extremny sklon... ktorý jednoducho núti pustit brzdy (aspon na chvilku) ale potom sa len velmi ťažko kontroluje čo je pred tebou či jama či skala.... som musel davať sem tam pauzu bo som sa bal aby som nezavaril brzdy potom po dakom kilometri +-0,5 ideš do lesa kde sa len puštaš a potom vyjdeš pri salaškach a dalej pri dakom jazierku
minuly rok som bol na kriznej a strasne som chcel dat trasu do kriznej, ale kedze som mal trasu chata pod borisovom-martin, tak som to nechal tak, ale urcite to tento rok bude...
Taktiez minuly rok v lete som vysiel hore z BB cez Hramanec ,Kralovu Holu a potom hore cez sedlo na kriznu . Ak nemas fakt dobre brzdy tak to tam ani nechod skusat dole z kriznej
no batro ty si iny čavo. na krížnu cez kráľovu hoľu. hmmm.
NEchvalim sa , ale z nasej partie 8mich ludi som to jediny vysiel vsetko az na vysielac hore na biku Ale aj tak len vdaka tomu ze trek ma dlhsie ramy a je velmi dobry do strmsich kopcov .....
no batro ty si iny čavo. na krížnu cez kráľovu hoľu. hmmm.
NEchvalim sa , ale z nasej partie 8mich ludi som to jediny vysiel vsetko az na vysielac hore na biku Ale aj tak len vdaka tomu ze trek ma dlhsie ramy a je velmi dobry do strmsich kopcov .....
ak si batro nepochopil pisosipA, tak krizna je vo velkej fatre a kralova hola v nizkych tatrach
No dobre batro sa pomýlil, mal napísať Kráľova Studňa inak Diwiak o čo v tejto téme ide? Najprv chceš vedieť či sa to dá zozjazdovať a potom splietaš o Donovaloch Fakt nechápem
No dobre batro sa pomýlil, mal napísať Kráľova Studňa inak Diwiak o čo v tejto téme ide? Najprv chceš vedieť či sa to dá zozjazdovať a potom splietaš o Donovaloch Fakt nechápem
Jaaaj kuaaa ja si to vzdy mylim sorac Jasne ze Kralova Studna ..... sry za moju debilitu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a to s tymi donovalmi nechapem
provokater
donovaly ci bude tam nejaky pretek-downhill tento rok
NEchvalim sa , ale z nasej partie 8mich ludi som to jediny vysiel vsetko az na vysielac hore na biku
NEchvalim sa , ale z nasej partie 8mich ludi som to jediny vysiel vsetko az na vysielac hore na biku
ak si batro nepochopil pisosipA, tak krizna je vo velkej fatre a kralova hola v nizkych tatrach
4. KALENDÁR PRETEKOV SP 2008
Jún
21. – 22.
2. kolo SP DH
Donovaly
Jaaaj kuaaa
4. KALENDÁR PRETEKOV SP 2008
Jún
21. – 22.
2. kolo SP DH
Donovaly
no ved toto som chcel tak co spekulujes
chlapec moj mileny a kde asi tak to mozem hladat ked sa mi nechce
na kriznej bolo pekne veterno, bike sa v garazi spraval ako sa tam sprava uz 2 roky kedze som bol peso
tak toto ma dorazilo...a komu sa ma chciet?
tak toto ma dorazilo...a komu sa ma chciet?
no asi to preto davam do fora.. mas naadherny nick