To, čo máš ty doma na papieri je pre riešitelia tu irelevantné Každopádne to má ku koncu dve riešenia v tomto prípade.. Dom 1 a 2 je jasný a 3,4 a 5 majú dva varianty podľa bikov kde oba sa dajú doplniť tak, že všetko zostane pravda akurát ten co kuká pamiatky je v jednom gély a v druhom vodu z batoha.
V hadanke je ze ten co jazdi Dh byva v strednom dome (3)
Majitel Speclu nalavo od Binachi. Majitel 1 domu pije pivo. Merida je druha a specl musi byt zanim napravo. A teda za nim Bianchi. Tym som zacal ja.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemyslim si, ze by dolna fotka bola rozmazana, ale ano, rozdielov bolo osem.
2 dom: Merida , banany, profi servis, TDF, pumptrack
3 dom: Trek, gelove tyčinky, doma občasny servis, blato, DH
4 dom: specialized, pitny vak, upgrade a staly servis, pamiatky, xc
5 dom: Bianchi, flasa, servis kamarata, kamera, cyklocesty,
ja som to opisal z original hadanky niekde z internetu a len som to zmenil na bikersku temu.
Majitel Speclu nalavo od Binachi. Majitel 1 domu pije pivo. Merida je druha a specl musi byt zanim napravo. A teda za nim Bianchi. Tym som zacal ja.
...
[url=3*8 + 3\8]https://www.wolframalpha.com/input/?i=3*8+%2B+3%5C8[/url]
https://hashtag.zoznam.sk/kviz-dokaz-ze-ti-to-skutocne-pali-tento-vedomostny-test-ta-preveri-v-roznych-oblastiach/ ...... 9/10